Aita banderolli, NonWoven - oma koko

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
torstaina 6 kesäk. - tiistaina 11 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Aitabanderolli kuitukankaasta omalla painatuksella

Aitabannerit valmisetaan mittatilaustyönä rakennusaitojen mittojen mukaan. Aitabannerit valmistetaan 150 g/m² kuitukankaasta. NonWoven kuitukangas bannerit toimitetaan rullassa. Silmukat voi tilata erikseen Lisävarusteena. Jos tahdotte tilata silmukat, mainitkaa tämä erikseen tilausta tehdessä. Nonwoven 150 Kuitukangas on helposti käsiteltävä materiaali, jolla suojaat tai rajaat edullisesti ja helposti tapahtumanne. Materiaali toimitetaan rullana, jonka se on helppo leikata haluamastanne kohdasta. Kuitukangas on hyvä pohja painatukselle. Aitabanner kestää hyvin kosteutta.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Oma uniikki mitta
Paino:
150 g/m²
Materiaali:
150 g/m² nonwoven kuitukangas
Painatuksen sijainti:
Etupuoli
Painoala:
Bannerin koko
Maksimi määrä painoväreille:
CMYK
Painotekniikka:
Digipainatus
Minimi määrä:
1 kpl
Minimi neliömäärä:
3 m²
Pakkauskoko
1 kpl
Tuotenumero
sb_nonw_fs

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!