Banderolli - Paraati - 115 g

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 20 jouluk. - perjantaina 22 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Erotu tyylikäällä banderollilla

Paraatilippu banderolli on valmistettu ohuemmasta materiaalista, joka tekee siitä sekä kevyemmän. Materiaali myös antaa tuulen puhaltaa sen läpi. Sopii erinomaisesti viestisi tai yrityksesi esittelyyn paraatissa tai erilaisissa tapahtumissa. Bannerissa on molemmilla puolilla ommellut kanavat, joiden avulla voit helposti pujottaa kepin kummallekin puolelle ja esim. kuljettaa sitä. Digitaalinen painatus sisältyy koko pintaan, joten voit painaa lähes mitä tahansa niin monella värillä kuin haluat. Olemme valinneet useita suosittuja kokoja, joista voit valita. Jos sieltä ei löydy sitä teidän tarvitsemaa kokoa, ota meihin yhteyttä ja teemme bannerin juuri haluamassanne koossa ilman lisäkustannuksia.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Tilauksen mukaan
Paino:
115g/m2 kangas
Materiaali:
Polyesteri
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala:
Koko bannerri
Painatustekniikka:
Digipainatus
Minimimäärä:
1 kpl
Pakkauskoko:
1 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!