Messupöydät painatuksella

Oikein valittu messupyödällä saadaa toimivuutta messuosastolle. Pöydillä voidaan luoda erilaisia toiminnallisia tiloja osastolle. Pöytiin on saatavilla kangaspäällisiä omalla painatuksella, joten ne toimivat sekä mainospaikkana että sisustus yksityiskohtina. Kysy lisää meiltä oman painatuksen tilaamisesta pöytiin.
Messupöydät

Tuotteiden lukumäärä: 6

Järjestä:
Messupöytä - Pop Up
Quick on Pop-Up-mallin näyttelypöytä. Täydellinen niille, jotka etsivät pöytää, jonka voi helposti ottaa mukaan ja jonka voi purkaa pois muutamassa minuutissa. Painettu ympäristöystävällisellä sublimaatiopainatuksella.
Alk. 359,10 €
ilman alv
Messupöytä - Case
Case on suurempi, vakaa messupöytä, joka on helppo pakata laukkuun. Täydellinen niille, jotka etsivät joustavaa pöytää, jonka voi helposti ottaa mukaan ja jonka voi laittaa pois muutamassa minuutissa. Painettu ympäristöystävällisellä sublimaatiopainatuksella.
Alk. 448,20 €
ilman alv
Messuliina - Yksinkertainen
Jos teiltä löytyy jo messupyötä, on osaston ilmeen uudistaminen helppoa painetun messupöytäliinan avulla. Voitte tilata näyttävän messuliinan omalla painatuksella ja helposti vaihtaa ilmettä tuotteiden tai sesongin mukaan. Messupöytäliinaa on saatavilla kolmessa eri koossa, katso tiedot alempaan info kohdasta.
Alk. 89,55 €
ilman alv
Messuliina - Joustava
Jos teiltä löytyy jo messupyötä, on osaston ilmeen uudistaminen helppoa tämän joustavan, painetun messupöytäliinan avulla. Voitte tilata näyttävän messuliinan omalla painatuksella ja helposti vaihtaa ilmettä tuotteiden tai sesongin mukaan. Messupöytäliinaa on saatavilla kolmessa eri koossa, katso tiedot alempaan info kohdasta.
Alk. 98,55 €
ilman alv
Messutiski - Ovaali
Tosi kiva ja moneen paikkaan sopiva messupöytä - toimiii tiskinä, esittelypöytänä tai seurustelu alueen pystypöytänä. Painatus voidaan tehdä koko kankaalle, joka peittää pöydän.
Alk. 233,55 €
ilman alv
Messupöytä - Suorakaide
Tämä suorakaide messupöytä on päällystetty samalla materiaalilla kuin softseinämme. Yhtenäisen ilmeen luominen messuosastolle on siis super helppoa avullamme. Kaikki painatukset voidaan suunnitella yhdessä sopimaan toisiinsa.
Alk. 251,55 €
ilman alv

Messupöytä omalla painatuksella

Oikein suunniteltu messutiski - tai pöytä on paljon muutakin kuin vain paikka vaihtaa yhteystietoja. Se on mainospaikka, joka kertoo yrityksestä tai tuotteesta ennenkuin sanaakaan on vielä vaihdettu. On tärkeää huolella miettiä, mitä te tarvitsette ja miten se kaikki saadaan totettettua ammattimaisesti ja tyylikäästi. Me Printerillä olemme teitä varten ja autamme mielellämme messupöytien ja -tiskien lookin luomisesta erilaisilla painatuksilla.

Helpot PopUp pöydät

Messuosastoa rakennettaessa on tärkeää, että osasto on sekä helposti koottavissa että purettavissa. Erilaiset Pop Up pöydät ovat super käteviä tapahtumissa ja messuilla - helppo kuljettaa, koota ja purkaa. Ja mikä parasta, omalla painatuksella ne näyttävät aina tyylikkäiltä ja kertovat mitä osastolla tapahtuu ennenkuin sanaakaa on vaihdettu asiakkaan kanssa. Jos pöytä tuntuu liian isolta osastolle, valikoimistamme löytyy helposti liikuteltavia messukorokkeita. Tämänkin värit ja tyyli suunnitelaan totta kai sopimaan teidän yrityksenne brändiin ja messuosastoon.

Messukangas omalla painatuksella

Joskus ei ole mitään syytä sijoittaa rahaa ostamalla omaa messutiskiä. Joskus taas kaivataan vaihtelua omaan jo olemassa olevaan messutiskiin. Silloin messukangas omalla painatuksella on loistava vaihtoehto. Voimme tulostaa erikokoisia kankaita peittämään erikoisia alueita tai kalusteita. Tämän sunnittelu ja painatus vaati ammattilaisen, koska laadukkaan ja tarkan painojäljen saamiseksi vaaditaan korkealaatuinen suurkuva-aineisto. Korkealaatuinen messukangas on helppokäyttöinen ja pitkäikäinen hankita. Sitä voidaan käyttää uudelleen ja uudelleen eri paikoissa ja tilanteissa, joten se on myös kustannustehokas valinta.

Valitse se oikea messupöytä omalla painatuksella

Valikoimistamme löytyy erilaisia pöytiä, tiskejä, kankaita ja korokkeita eri käyttötarkoituksiin. On tärkeää valita huolella juuri teidän osastollenne sopivat kalusteet onnistuneen lopputuloksen aikaansaamiseksi. Seisomapöytien lisäksi meitlä löytyy pöytiä, joiden ääreen voidaan istahtaa juttelemaan asiakkaiden kanssa. Jos suunnitelmissa on ostaa messuseinät softwall malleista tai teillä on jo sellaiset, kannattaa tutustua päällystettyihin messupöytiin yhtenäisen kokonaisuuden luomiseksi osastolle. Tehdään yhdessä teille brändiä täydellisesti tukeva messuosasto printeillä! Jos valmiista vaihtoehdoista ei tunnu löytyvän oikeaa vaihtoehtoa, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Katsotaan yhdessä miten voisimme löytää teidän osastolle ne parhaat kalusteet.