Tapahtumakaari - Outdoor

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 20 jouluk. - perjantaina 22 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Ulkokäyttöön tarkoitettu tapahtumakaari Outdoor

Tapahtumakaari Outdoorissa on sama muoto kuin Classicissa. Tapahtumakaari antaa vaikutelman isosta huoneesta, mutta itse asiassa kaikki sen osat mahtuvat käytännölliseen putkikassiin. Se on siis helppo sekä pystyttää että purkaa - täydellinen kun liikutaan useissa eri tapahtumissa. Asentaminen on helppoa vaikka yksin ilman työkaluja tai tikkaita, joten tässä säästetään työtunteja ja rahaa. Sen jalat ovat jauhemaalattua terästä, mikä tarkoittaa että seisoo vakaasti ulkona. Tuulisina päivinä kannattaa silti varmistaa teltan paikoillaan pysyminen painolevyillä. Kaari on valmistettu kavanamuovista, joka kestää kosteutta, kylmää sekä lämpöä. Meidän korkealaatuiset tapahtumakaaret valmistetaan Ruotsissa.
Ero yksipuolisen ja kaksipuolisen painatuksen välillä?
Kaari on painettu sublimaatiopainatuksella, yksipuolinen, jolloin syntyy "läpivuoto" ja painatus on peilikuva takana. Jos tahdotte samanlaisen painatuksen molemmille puolille, valitakaa kaksipuolinen painatus
Etkö löytänyt etsimääsi?
Asiakaspalvelumme koko team on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän ratkaisun
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
S: 245 x 300 cm, M: 320 x 400 cm, L: 375 x 500 cm
Paino:
32 kg
Materiaali:
Teräs, Lasikuitu ja polyesteri
Kapasiteetti:
Painatuksen sijainti:
Banneri
Painoala:
S: 620 x 100 cm, M: 810 x 100 cm, L: 990x100 cm
Painatustekniikka:
Sublimaatiopainatus
Minimimäärä:
1 kpl
Lisätarvikkeet:
Kehys, jalka, banneri ja kuljetuskassi
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!