Roll up - Ulkoilma

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 6 maalisk. - perjantaina 8 maalisk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Ulkoilma Roll up 85 x 200 cm, tuulenpitävä

Ulkona käytettävä Roll upimme on yksi harvoista markkinoilla olevista Roll upeista, jotka kestävät tuulta. Erittäin tukevien jalkojen ja kaksinkertaisen ripustusjärjestelmän ansiosta tämä Roll up seisoo tukevasti myös tuulisissa olosuhteissa. Kaksinkertaisen ripustusjärjestelmän ansiosta Roll up "seuraa tuulta" eikä kaadu. Jos aiot käyttää Roll upia ulkona, suosittelemme, että valitset tämän ulkokäyttöön soveltuvan Roll upin, sillä tavallinen Roll up kaatuu pienimmästäkin tuulenpuuskasta.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
85 x 200 cm
Paino:
14,7 kg
Materiaali:
Kangas: RollTex
Painatuksen sijainti:
Koko kangas
Painoala:
85 x 200 cm
Painatustekniikka:
Digipainatus
Minimimäärä:
1 kpl
Lisätarvikkeet:
Säilytyspussi
Pakkauskoko:
1 kpl
Tuotenumero
roll-up-outdoor-lux

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!