Tapahtumateltta - Air Up - 5 x 5

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
maanantaina 25 jouluk. - keskiviikkona 27 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Ilmatäytteinen tapahtumateltta 5 x 5 m

Tyylikkäät ilmatäytteiset tapahtumateltat ovat näyttäviä ja todella käteviä käyttää. Tällä teltalla taatusti saa huomiota tapahtumassa kuin tapahtumassa. Teltta sopii käytettäväksi sekä ulkoilma että sisätapahtumissa. Sisätapahtumissa tulee kuitenkin huomioda tilan korkeus ja ulkotapahtumissa paikan tuulisuus. Teltta on valmistettu paloa hidastavasta polyesteristä, jossa myös on uv-suoja ja se totta kai suojaa myös sateelta. Painatus voidaan tehdä koko teltan kankaalle.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean liikelahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
5 x 5 m
Paino:
Materiaali:
Maku:
Painatuksen sijainti:
Painoala (mm):
Koko pinta
Painatustekniikka:
Digipainatus
Minimimäärä:
1
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Säilyvyys:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!