Esite

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
maanantaina 8 heinäk. - keskiviikkona 10 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
Painamme esitteesi eri muodoissa toiveidesi mukaan. Painamme digitaalipainatuksen noin 250 kappaleeseen asti ja sen jälkeen painamme offset-painatuksella parhaan laadun takaamiseksi. Esitteet nidotaan ja voit valita paperin vapaasti tarpeidesi mukaan, mutta autamme sinua mielellämme esitteen paperin valinnassa. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous esitteestäsi. Alla on esitteiden vakiomuotojen muoto-opas: Koko - mitat millimetreinä (leveys x korkeus): A7 - 74 x 105 A6 - 105 x 148 A6 vaaka - 148 x 105 A5 - 148 x 210 A5 vaaka - 210 x 148 A4 - 210 x 297 A4 vaaka - 297 x210
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Paino (g.):
Materiaali:
Antal blad:
Painatuksen sijainti:
Painoala (mm):
Painatustekniikka:
Minimimäärä:
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero
brochure

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!