Taitettu esite - A6

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 26 heinäk. - tiistaina 30 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
Esite on täydellinen tuotteiden ja palveluiden esittelyyn. Kun määrittelet muotoa, on suljettu muoto aina ratkaiseva. Eli jos haluat taitetun A4-arkin, on se lopulta A5 ja 4 sivua. Tuotteissa, joissa on 6 sivua tai enemmän, käytämme vakiona rullataittoa, harmonikkataittoa tai alttarikaappitaittoa. Painetaan vakiona 170 gramman paperille. Tarjoamme myös 250 gramman paperia, jos kiinnostuit siitä, ota yhteyttä. Entä haluatko eri paperin, formaatin, muun taiton tuotteeseesi tai jotain muuta? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous teidän uniikin esitteen painamisesta.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
A6
Paino:
Materiaali:
170g silkki/kiiltävä paperi
Sivujen määrä:
4 sivua, 6 sivua
Painatuksen sijainti:
Koko esite
Painoala:
Koko ala
Painatustekniikka:
Offsetpainatus
Minimimäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!