Myyntikansio - A5

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 12 maalisk. - torstaina 14 maalisk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Myyntikansio, joka jättää ammattimaisen vaikutelman

4-sivuinen myyntikansio, jossa koko kansio on laminoitu. Tyylikäs kansio, jota voi jakaa myyntitapaamisessa tai näyttää asiakkaalle myymälässä. Myyntikansiossa ei ole välilehtiä eikä käyntikorttipaikkoja, mutta siinä on puhtaat sivut. Tämä kansio sopii erinomaisesti yrityksesi tuote- tai palveluvalikoiman selkeään esittelyyn ammattimaisella tavalla.
Etkö löytänyt etsimääsi?
Asiakaspalvelumme koko team on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Laita sähköpostia hello@printer.fi ja kerro lisää ideastanne - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän vaihtoehdon muutamassa päivässä.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
A5
Paino:
Materiaali:
300g laminoitua paperia
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuolelle
Painoala:
Koko pinta
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimimäärä:
250
Pakkauskoko:
Tuotenumero
salefolder-a5

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!