Kansio - Eko

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 14 kesäk. - tiistaina 18 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Ympäristöystävällinen kansio omalla painatuksella

Säilytä tärkeät paperit tässä EKO kansiossa. Kansio on valmistettu kierrätyspahvista ja se on biohajoava. Kun ympäristöasiat ovat teille tärkeitä, on tämä kansio omalla painatuksella teidän valinta.
Miksi meidän on tärkeää kiinnittää huomiota ympäristöasioihin?
Meillä jokaisella on vastuu maapallon hyvinvoinnista ja siitä millaisena me jätämme sen seuraavalle sukupolvelle. Kun jokainen tekee oman osansa, pienistä puroista syntyy iso virta. Nykyään ihmiset ovat yhä tietoisempia ympäristöasioista ja tahtovat tehdä ekologisia Koitammekin koko ajan löytää ekologisia tuotteita valikoimaamme ja tämä kansio on yksi esimerkki niistä.
Etkö löytänyt etsimääsi nettikaupastamme?
Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
25 x 34,5 x 3,1 cm
Paino (g.):
100
Materiaali:
Kierrätyskartonki
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala (mm):
70 x 80
Painatustekniikka:
Silkkipainatus
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
60 kpl
Tuotenumero
V2564-00

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!