Kirjekuori - Standard, ikkuna - S65

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 15 jouluk. - tiistaina 19 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Kirjekuori S65 - edullinen ikkuna kirjekuori painatuksella

Hyvä ja edullinen tapa mainostaa, on painattaa kirjekuoret logolla tai viestillä. Kirjekuori S65 on tavallinen kirjekuori ikkunalla, jossa on harmaa sisus. Kirjekuoriemme mukana toimitetaan vakiona kansiliuska. Voimme halutessasi painaa myös taakse kirjekuoren läppään. Jos etupuolelle painetaan yksi- tai kaksivärinen painatus, kannen painatuksesta veloitetaan 50:-/1000 kappaleen lisämaksu. Painatteko kolme- tai nelivärillä ja haluatteko läppäpainatuksen tai onko teillä jokin muu pyyntö? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.
Joutsen-merkitty - koska välitämme ympäristöstä
Nykyään on tärkeämpää kuin koskaan ajatella ympäristöämme. Elämme maapallolla hyvin lyhyen ajan sen elämästä, joten on tärkeää, että otamme vastuun siitä. Meidän on käytettävä egologisesti kestäviä materiaaleja ja kierrätettäviä materiaaleja. Tämän vuoksi kaikki kirjekuoremme ovat Joutsen merkittyjä.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
110 × 225 mm
Paino:
Materiaali:
80 g joutsen merkitty paperi
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala:
Painatuksen mukaan
Painatustekniikka:
Offsetpainatus
Minimimäärä:
500
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!