Hotelli korttikotelo - Yksinkertainen

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 8 maalisk. - tiistaina 12 maalisk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Tyylikkäät korttikotelot omalla painatuksella

Meillä on mainostuotteita jokaiselle alalle! Toimistoista autokorjaamoihin ja kouluista hotelleihin. Tämä tyylikäs korttipidike on täydellinen esimerkki loistavasta mainostuotteesta hotellialalla. Sopii erinomaisesti kulkukortteihin tai huoneen avaimiin hotellissa. Korttikotelo avaimelle on loistava paikka mainostaa - se kulkee hotellivieraan mukana koko hotellissa oloajan. Sopii myös kylpylöihin tai muihin paikkoihin, missä avainkortit. Painettu digitaalisella painatuksella, mikä tarkoittaa, että voit saada lähes minkä tahansa mallin. Molemmat puolet voidaan painaa.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
140 x 90 mm
Paino:
Materiaali:
250 g paperi
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuoli
Painoala:
140 x 90 mm kummallakin puolella
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimimäärä:
500 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero
card-holder-h

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!

Liittyvät tuotteet

Korttikotelo hotelleille - Elegantti
Korttikotelo, johon voidaan tehdä teidän oma painatus. Sopii erinomaisesti hotelleihin, kylpylöihin, hostelleihin ja vastaaviin. Tyylikäs tapa jakaa huoneen avain vieraillesi!
Alk. 0,27 €
ilman alv