Käyntikortti - 350 g paperi

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 11 kesäk. - torstaina 13 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Käyntikortti KRAFTIG painavammalle paperille painattu

Käyntikortti painettu paksulle matta kartonkipaperille 350 grammaa. Käyntikortti painetaan offset-painatuksella, jonka ansiosta saat juuri haluamasi muotoilun. Sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla, asiakastapaamisissa tai myymälässä. Tämä käyntikortti jättää taatusti ammattimaisen vaikutelman. Jos tilaat useita nimiä, lisää sama tuote useita kertoja. Kun tilaat yli 5 nimeä, ota yhteyttä ja pyydä tarjous. Jos sinulla on kaikki tulostustiedostot pdf-tiedostona, riittää, että liität tämän tiedoston.
Etkö löytänyt etsimääsi nettikaupastamme?
Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
85 x 55 mm, 90 x 55 mm
Paino:
Materiaali:
350 g matta kartonkipaperi
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuoli
Painoala:
85 x 55 mm,90 x 55 mm
Painatustekniikka:
Offsetpainatus
Minimi tilausmäärä:
100 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero
b-card-thick

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!