Käyntikortti - Exklusive

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 30 heinäk. - torstaina 1 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Käyntikortti EXCLUSIVE

Tämä kortti sopii erinomaisesti jaettavaksi messuilla, asiakastapaamisissa tai myymälässä. Haluamasi malli painetaan 350 gramman silkkipaperille, jossa on eksklusiivinen laminointi viimeistely. Laminointi sisältyy hintaan. Tuote painetaan digitaalipainatuksella, jonka ansiosta saat juuri haluamasi mallin. Jos sinulla on kaikki tulostustiedostot PDF-tiedostona, liitä vain tämä tiedosto. Jos tilaat useita nimiä, lisää sama tuote useita kertoja, enintään 5 nimeä. Jos haluat lisää nimiä, erikoislakkaa, kalvoja, erikoisvärejä tai muuta, ota yhteyttä ja pyydä tarjous.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
85 x 55, 90 x 55 mm
Paino:
Materiaali:
350 g silkkipaperi
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuoli
Painoala:
85 x 55, 90 x 55 mm
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimi tilausmäärä:
100 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero
b-card-exlu

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!