Muovikortti - Standard

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 2 elok. - tiistaina 6 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Tyylikkäät muovikortit painatuksella

Näillä tyylikkäillä PVC-muovikorteilla on monia käyttötarkoituksia. Ne sopivat erinomaisesti yrityksille jaettavaksi hieman ylellisempinä käyntikortteina, jotka jättävät varmasti ammattimaisen vaikutelman. Ne toimivat myös hyvin VIP-kortteina baareissa, yökerhoissa ja vastaavissa. Nämä painetut muovikortit sopivat myös erinomaisesti kannattajakerhosi jäsenkorteiksi. Hinta sisältää täysväritulostuksen. Muovikortit on valmistettu PVC:stä ISO-standardien 7810 ja 7811 mukaisesti ja niiden koko on ISO-standardin mukainen 85 x 54 x 0,76 mm. Lisävarusteena voit saada oman PMS-värin, kohokuvioinnin, metallisen pohjapainatuksen, metallipinnoitteen, nimikaistaleen tai yksilöllisen painatuksen. Voit myös saada raaputusalueen esimerkiksi pin-koodeja varten.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
85 x 54 x 0,76 mm
Paino:
Materiaali:
PVC muovi
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuoli
Painoala:
85 x 54 mm
Painatustekniikka:
Digipainatus
Minimi tilausmäärä:
500 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!