Muistilehtiö A6 - Liimattu yläreuna

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
maanantaina 10 kesäk. - keskiviikkona 12 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
Offset-painetut muistilaput yritystäsi varten. Muistilaput liimataan vakiona yläreunasta, mutta niitä on saatavana myös niin, että liima on vasemmalla puolella. Voit saada suunnittelemasi painatuksen jokaiselle sivulle. Vihkossa on painamaton harmaa 1 mm:n pahvinen taustalehti. Hauska mainoslahja asiakkaille - teidän mainos näkyy joka kerta jotain muistiin kirjoittaessa! Saatavana 25, 50 tai 100 sivun lehtiötä. Valmistettu 80 g:n päällystämättömästä paperista. Painavampaa paperia (120 g valkoista) voi tilata lisämaksusta.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
A6
Paino:
Materiaali:
Valkoinen paperi (80 g)
Sivujen määrä:
25 lehteä, 50 lehteä, 100 lehteä
Painatuksen sijainti:
Joka sivu
Painoala:
105 × 148 mm
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimi tilausmäärä:
100 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!