Muistikirja - Eko

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 14 kesäk. - tiistaina 18 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Käytännöllinen muistikirja useissa eri väreissä

Tässä muistikirjassa on n. 100 post-it lappua ideoita ja ajatuksia varten. Muistilaput ovat keltaisia itseliimautuvia ja merkkilaput ovat viittä eri väriä. Itse Muistikirjaa on saatavilla viidessä eri värissä, joten voitte valita värin sopimaan lahjansaajalle tai logoonne. Kirjaan voidaan painaa tampopainatuksella jopa neljällä eri värillä. Kirja on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
10,6 x 8,1 x 1,4 cm
Paino (g.):
69
Materiaali:
Kartonki, Paperi
Kapasiteetti:
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala (mm):
30 x 30
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimimäärä:
30 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
100 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!