Muistilehtiö - Ympyrät

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 14 toukok. - torstaina 16 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Muistilehtiö ympyrät

Tässä lehtiössä on 100 muistilappua viidessä eri värissä. Muistilappujen värit näkyvät kannen ympyrä aukoista. Lehtiö voidaan viimeistellä teidän omalla painatuksella mainoslahjaksi. Voitte mös valita kannen värin neljästä värivaihtoehdosta.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi tai soittamalla 02-230 6000. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina teidän ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen. Jos ideanne mukaista tuotetta ei löytynyt kaupastamme, laita viestiä ja kerro lisää mitä etsitte!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
6 x 8 cm
Paino (g.):
8
Materiaali:
Kartonki, Paperi
Kapasiteetti:
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala (mm):
10 x 30
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimimäärä:
30 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
1000 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!