Kolmiokortti

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 3 heinäk. - perjantaina 5 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Kolmiokorttti omalla painatuksella pöydälle

Pöytiin katettavia kolmiokortteja valmistetaan käyttäen pohjana 260 g:n pahvia. Nämä pöydillä seisovat pöytäkortit laminoidaan, mikä pidentää niiden käyttöikää huomattavasti. Voit valita oman mallisi ja me painamme sen puolestasi. Toimitamme kolmiokortit valmiiksi liimattuna, joten sinun tarvitsee vain taittaa ne auki, jotta voit aloittaa niiden käytön. Onko teillä mielessä joku uniikki koko kortille - Ota yhteyttä ja pyydä tarjous.

Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean painotuotteen oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
97 x 210 mm
Paino:
Materiaali:
260g Kartonki
Painatuksen sijainti:
Koko ulkopuoli
Painoala:
97 x 210 mm x 3
Painatustekniikka:
Digipainatus (CMYK)
Minimi tilausmäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!