Läpsytin

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 12 maalisk. - torstaina 14 maalisk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Läpystin - äänekäs pieni vekotin urheilutapahtumiin

Rakkaalla lapsella on monta nimeä; läpsytin, rällä, jänisräikkä, taputtaja - mitä kaikkia niitä onkaan. Nämä siistit taputtajat ovat hyvin yleisiä monenlaisissa urheilutapahtumissa ja vastaavissa. Ne yksinkertaisesti taittuvat kokoon ja niitä voidaan lyödä kättä vasten, jolloin syntyy kova taputuksen kaltainen ääni. Ne ovat ehkä yleisimpiä jääkiekossa, mutta niitä voi löytää myös käsipallo- ja jalkapallo-otteluista sekä muista urheilutapahtumista. Painatuksesi sijoitetaan molemmille puolille, jolloin saat suuren painatusalueen ja loistavat mahdollisuudet välittää kävijöille paljon tietoa. Se sopii mainosvälineeksi ja antaa erittäin hyvän näkyvyyden esimerkiksi sponsorien logoille tai urheiluorganisaatiota koskeville tiedoille. Vinkkinä on tulostaa läpsyttimeen kartta stadionista tai hallista, jossa ottelu pelataan, jotta kävijät saavat yleiskuvan paikasta ja tietävät, mistä ostaa ruokaa tai mistä löytyy lähin wc. Läpsyttimissä on vakiona kaksipuolinen dispersiopinnoite (matta).
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
450 x 320 mm
Paino:
Materiaali:
300 g taitettua mattapintaista paperia
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuolelle
Painoala:
Koko pinta
Painatustekniikka:
Digipainatus
Minimi tilausmäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero
klappare

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!