Flyeri - Yksipuolinen

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 3 heinäk. - perjantaina 5 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
Painetut esitteet ovat erinomainen tapa kertoa viestisi ja tuotteistasi. Tuote painetaan yksipuolisena offset-tulostuksena, joten saat juuri haluamasi muotoilun. Jos haluat eri paperin tai formaatin, pyydä meiltä tarjous. Painetaan vakiona 170 g painavalle mattapaperille. Saatavana myös 250 g:n mattapintaisena, 250 g:n kiiltävänä, 300 g:n mattapintaisena, 300 g:n kiiltävänä ja 350 g:n offset-valkoisena. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous, jos haluat painattaa jollekin näistä paperityypeistä.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
105 x 210 mm, A4, A5, A6
Paino:
Materiaali:
170g silkki/kiiltävä paperi
Painatuksen sijainti:
Etu- ja takapuolelle
Painoala:
Koko pinta
Painatustekniikka:
Offsetpainatus
Minimi tilausmäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!