Juliste

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 6 maalisk. - perjantaina 8 maalisk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Korkealaatuiset painetut julisteet

Tarjoamme edullisia julisteita laadusta tinkimättä. Ne sopivat täydellisesti kaikkeen suurista tapahtumista pieniin juhliin. Juliste on edullinen ja tehokas tapa tehdä itsesi näkyväksi ja kuultavaksi metelissä. Tämän julisteen koko on 50 x 70. Jos tämä ei ole etsimänne koko, tutustu muihin kokoihimme. Juliste painetaan offset-painossa 135 gramman kiiltävälle paperille vakiona. Voit valita myös 115 gramman mattapaperin, jossa on sininen taustapinta, joka estää valon pääsyn läpi. Tämä paperi kestää sadetta ja kosteutta hieman paremmin kuin 135 g kiiltävä. Jos haluat tämän paperin, kerro se tilausta tehdessäsi. Haluatko tilata suurempia määriä? Se ei ole ongelma. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
50 x 70 cm, 70 x 100 cm, A1, A2, A3
Paino:
135 g/m2
Materiaali:
135 g päällystetty, kiiltävä
Painatuksen sijainti:
Etupuoli
Painoala:
Koko juliste
Painatustekniikka:
Offsetpainatus
Minimimäärä:
50 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!