Lomakkeet - itsejäljentävät - A4

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
keskiviikkona 20 jouluk. - perjantaina 22 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Itsejäljentävät lomakkeet - melkein kuin kannettava kopiokone

Kun kirjoitat ylimmälle arkille, teksti kopioituu automaattisesti alla olevalle arkille. Tämä sopii erinomaisesti yrityksille, organisaatioille ja yksityishenkilöille, jotka haluavat nopeasti kopioida muistiinpanojaan jakelua tai omaa käyttöä varten. Lomakkeet ovat erittäin hyödyllisiä kokouksissa, konferensseissa ja luennoilla. Tuote on painettu offset-koneella pantonevärejä käyttäen. Hintaan sisältyy myös lävistys ja numerointi. Painettu 1-väriselle hiilettömälle paperille. Lisävaihtoehtoja: Rei'itys: 0,75:-/kpl. Lohkotus kartongille maksaa 3:-/kpl. Lohko, jossa on koko kansi, maksaa 10:-/kpl. Haluatko yhden tai useamman näistä vaihtoehdoista? Ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen. Onko sinulla muita toiveita tai haluaisitko apua tilauksen tekemisessä? Ota yhteyttä, niin autamme sinua.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
A4
Paino:
Materiaali:
Itsejäljentävä paperi, 60 g
Antal blad:
2 sivua, 3 sivua, 4 sivua
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala:
210 × 297 mm
Painatustekniikka:
Offsetpainatus, PMS
Minimimäärä:
1000
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!