Rintanappi - Muodot

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 29 maalisk. - tiistaina 2 huhtik.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Rintanapit omalla painatuksella ja muodolla

Nämä rintanapit ovat todellisia klassikkoja , jotka eivät koskaan mene pois muodista. Olipa viestisi mikä tahansa, se näkyy selvästi ja sen voi sijoittaa minne tahansa. Myydään vakiona hakaneulan kanssa. Pullonavaaja, peili ja magneetti voidaan lisätä lisämaksusta. Kysy lisää asiakaspalvelustamme. HUOM! Saatavana myös yksittäispainatuksella. Ota halutessasi yhteyttä ja pyydä tarjous.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
37 x 37 mm, 58 x 37 mm, 69 x 45 mm
Paino:
Materiaali:
Metalli & Muovi
Painatuksen sijainti:
Painoala:
Koko pinta
Painatustekniikka:
Screentryck
Minimimäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!