Tietokonelaukku - Voyager -15

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 2 elok. - tiistaina 6 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Tietokonelaukku Voyager painatuksella

Tietokonelaukku läppärin kuljettamiseen. Tämä tyylikäs tietokonelaukku sopii erinomaisesti myös erilaisten asiakirjojen ja papereiden säilyttämiseen sekä kuljettamiseen. Laukku on kooltaan erinoimainen enintään 15 tuuman läppäreille. Laukussa on iso vetoketjullinen tasku, kaksi sisätaksua sekä säädettävä kantohihna. Tietokonelaukku on valmistettu 1680D mikrokuitukankaasta. Tämä on erinomainen ja varmasti tarpeellinen mainoslahja niin omalle henkilökunnalle kuin asiakkaillekin.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan teidän ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
38 x 10 x 29 cm
Paino:
494 g
Materiaali:
Mikrokuitu 1680D
Maksimi läppärin koko:
15"
Painatuksen sijainti:
Etupuoli
Painoala:
120 x 220 mm
Painotekniikka:
Siirtopainatus
Minimi tilausmäärä
30 kpl
Pakkaukoko:
20 kpl
Tuotenumero
V2374-03

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!