Urheilulaukku - Heijastin

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 14 toukok. - torstaina 16 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Urheilukassi heijastimisella

Tässä urheilukassissa mennään turvallisuus edellä, joten siinä on useita heijastimia molemmilla puolilla. Sen lisäksi, että heijastimet lisäävät turvallisuutta, ne antavat laukulle modernin ilmeen. Laukussa on säädettävä olkahihna, joustavavia taskuja, hyvä muotoilu ja useita heijastimia. Laukku on valmistettu vahvasta polyesteristä, joten se on kestävä ja pitkäikäinen. Laukku on joustava ja siksi helppo käsiteltävä ja siinä on paljon säilytystilaa. Sopii siis loistavasti matkoille eikä vain urheiluun. Täydelllnen liikelahja urheiluun ja hyvinvointiin keskittyville urheiluseuroille ja yrityksille.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
60 x 28 x 33 cm
Paino:
786 g
Materiaali:
polyesteri 600D
Painatuksen sijainti:
Etupuoli
Painoala:
70 x 100 mm
Maksimi painoväri määrä:
4 kpl
Painatustekniikka:
Silkkipainatus
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Pakkauskoko:
16 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!