Urheilulaukku - Standard

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 14 kesäk. - tiistaina 18 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Urheilulaukku standard omalla painatuksella

Tämä tyylikäs urheilukassi on tilava ja sitä on saatavilla viidessä eri värissä. Laukku on valmistettu vahvakpla polyesteristä, joten se on tukeva ja kestävä käytössä. Laukussa on runsaasti tilaa tavaroille vaikka pidempääkin matkaa varten. Siinä on säädettävä olkahihna ja useita käytännöllisiä taskuja pikku tavaroille. Täydellinen mainoslahja esim. ennen henkilökunnan reissua tai urheilujärjestöille varainhankintaan omalla painatuksella. Laukku soveltuu sekä lahjaksi että myyntiin.

Etkö löytänyt etsimääsi nettikaupastamme?

Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita, omalla painatuksella totta kai! Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan! 
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
69 x 34 x 36 cm
Paino:
1076 g
Materiaali:
polyesteri 600D
Painatuksen sijainti:
Etupuoli
Painoala:
110 x 150 mm
Maksimi painoväri määrä:
4 kpl
Painatustekniikka:
Siirtokuva
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Pakkauskoko:
10 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!