Heijastinliivi lapsille - tarranauha

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 14 toukok. - torstaina 16 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Heijastinliivi lapsille

Painettuja lasten heijastinliivejä on saatavilla kolmessa eri koossa aina esikoulusta yläkouluun. Liivi on helppo kiinnittää tarranauhalla edestä. Kaikki lasten heijastinliivit ovat EN1150 hyväksyttyjä.

Liivejä on saatavissa seuraavissa koossa; S: 45 x 50cm - sopiva, kun lapsen pituus 120 - 136 cm, M: 50 x 55 cm - sopiva, kun lapsen pituus 136 - 158 cm, L: 55 x 60cm - sopiva, kun lapsen pituus 152 - 170 cm.
Etkö löytänyt etsimääsi?
Asiakaspalvelumme koko team on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää asiakaspalvelustamme sähköpostilla hello@printer.fi tai soita 02 230 6000 - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän ratkaisun kilpailukykyiseen hintaan.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
S: 120-136, M: 136-158, L: 152-170
Paino (g.):
Materiaali:
Kangas
Kapasiteetti:
Painatuksen sijainti:
Painoala (mm):
Painatustekniikka:
Silkkipainatus
Minimi tilausmäärä:
50 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!