Pakkausteippi - Standard

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 9 elok. - tiistaina 13 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Kestävä pakkausteippi PVC-materiaalista

Monet ihmiset kutsuvat PVC-teippiä premium-teipiksi ja varmaan juuri siitä syystä se onkin suosituin pakkausteippimme. Siksi PVC-teippi on meidän omakin pakkausteippi. Standard pakkausteippi on PVC-teippi liuotinliimalla, 50 mm leveä ja 66 metriä pitkä. Teipissä on vahva liima, joka kiinnittyy suoraan ja sopii vaikeasti suljettaviin laatikoihin ja pakkauksiin. Teippi on valkoinen, mutta voit halutessasi painattaa teipin omalla PMS-värilläsi. Painatus on ISO-sertifioitu sekä 9001 että 14001.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi tai soita 02- 230 6000. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen. Jos jotain puuttuu, etsitään tai räätälöidään se teille!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
B: 50 mm, L: 66 m
Paino:
Materiaali:
Polyvinyylikloridi (PVC), 32 my
Painatuksen sijainti:
Painoala:
Koko teippi
Painatustekniikka:
Silkkipainatus
Minimi tilausmäärä:
72 kpl
Pakkauskoko:
36 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!