Mikrokuituliina - Kosketusnäyttö

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 15 maalisk. - tiistaina 19 maalisk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
h4>Mikrokuitukangas painatuksella Antistaattinen mikrokuituliina on ihanteellinen silmälaseille, aurinkolaseille, matkapuhelimille, tableteille ja tietokoneiden näytöille. Tämä mainostuote painetaan silkkipainolla tai täysväritulostuksella. Silkkipainatus on edullisempi vaihtoehto, joka sopii täydellisesti, jos haluat painaa yksinkertaisemman mallin. Jos haluat painattaa useilla väreillä ja monimutkaisemman painatuksen, täysväritulostus on oikea tapa.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme soittamalla 02-230 6000 tai sähköpostilla hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
150 x 150 mm
Paino:
Materiaali:
Mikrokuitu
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala:
45 x 45 mm (150 x 150 jos 1000 kpl tai yli)
Painatustekniikka:
Silkkipainatus, PMS
Minimimäärä:
100 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
100 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!