Telineet painatuksella

Täältä löydätte erikokoisia ja eri käyttötarkoituksiin sopivia telineitä. Telineiden avulla voitte sisustaa toimistoa sekä messuosastoa. Sen lisäksi ne tekevät esitteiden jakamisesta helppoa ja tyylikästä. Painetut ständit ovat tehokas tapa esitellä yritystä ja sen tuotteita. Kyse ei ole vain visuaalisen vaikutelman luomisesta, vaan myös merkityksellisen tiedon tarjoamisesta helposti saatavilla olevalla tavalla. Painetut ständit ovatkin nykyään tosi suosittuja hyvinkin monenlaisissa yrityksissä ja tilanteissa.

Mikä on ständi painatuksella?


Ständi on pohjimmiltaan rakenne, joka on usein valmistettu kevyestä materiaalista, kuten muovista tai metallista, ja johon voit sijoittaa mainos- tai tiedotusmateriaalia. Telineeseen kiinnitetään sitten logosi, tuotemerkkisi tai muu suunniteltu grafiikka ammattimaisella painatuksella. Hyöty? Tuotemerkkisi tulee näkyviin useista eri kulmista ja kiinnittää potentiaalisten asiakkaiden huomion.


Painettujen ständien käyttö


Painetuille telineille on monia käyttötarkoituksia. Esimerkiksi messuilla ja konferensseissa telineet sopivat erinomaisesti esitteiden, tuotenäytteiden tai käyntikorttien houkuttelevaan esillepanoon. Myymälöissä ne voivat auttaa mainostamaan tarjouksia, kampanjoita tai uusia tuotteita heti sisäänkäynnin yhteydessä tai kassalla.


Ravintolat puolestaan käyttävät usein painettuja telineitä ruokalistojen tai päivän erikoisuuksien kertomiseen, ja toimistoissa niitä voidaan käyttää vierailijoille suunnattujen tietojen esittämiseen. Vain luovuus on rajana.

Miksi valita teline omalla painatuksella?


Painetut ständit auttavat luomaan tilaan ammattimaisen ja selkeän sisustuksen. Sen lisäksi telineet tehostavat markkinointia. Kun tuotemerkkisi on selvästi näkyvissä, lisäät näkyvyyttäsi ja luot vahvan muistijäljen potentiaalisiin asiakkaisiin.

Kyse ei kuitenkaan ole vain estetiikasta, vaan erilaisten telineiden käyttö tarjoaa myös käytännöllisen ratkaisun erilaisten mainosmateriaalien järjestämiseen ja esille laittoon. Pöydällä hajallaan olevien esitepinojen sijasta kaikki esitteet ovat siististi ja helposti saatavilla.


Ständejä on myös helppo kuljettaa ja nopea pystyttää, joten ne sopivat erinomaisesti tapahtumiin toimiston tai myymälän ulkopuolella.

Miten me voimme auttaa sinua?

Tiimillämme on laaja kokemus erityyppisten mainos- ja esitetelineiden tuotannosta. Otamme huomioon kaikki näkökohdat suunnittelusta lopputuotteeseen varmistaaksemme parhaan mahdollisen laadun. Asiantuntemuksemme ulottuu monille aloille, kuten digitaaliseen-ja tekstiilipainatukseen, minkä ansiosta pystymme luomaan ainutlaatuisia ratkaisuja kunkin yrityksen tarpeisiin.


Meille on tärkeää tehdä tiivistä yhteistyötä asiakkaidemme kanssa ja kuunnella heidän erityistarpeitaan. Joustavuutemme ansiosta olemme ihanteellinen kumppani, olitpa sitten pieni paikallinen yritys tai suuri organisaatio.

Jos siis etsit tehokkaita tapoja vahvistaa brändiäsi, älä epäröi kääntyä puoleemme. Painetut ständit voivat olla juuri se työkalu, jota tarvitset viedäksesi viestinnän seuraavalle tasolle.

Telineet

Suositut telineet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Menuteline - A6 - Seisova
Seisova teline plexilasista, joka sopii erinomaisesti A6-kokoisille menuille tai vastaaville.
Alk. 3,68 €
ilman alv
Menuteline - A4 - Pysty
Seisova teline plexilasista, joka sopii erinomaisesti A4-kokoisille menuille tai vastaaville.
Alk. 7,46 €
ilman alv
Menuteline - A4 - Vaaka
Vaaka teline plexilasista, joka sopii erinomaisesti A4-kokoisille menuille tai vastaaville.
Alk. 7,46 €
ilman alv
Esiteteline - Vip - A4
Täydellinen tapa jakaa esitteitä - tyylikäs esiteteline. Valmistettu kevyestä alumiinista. Painatus sisältyy hintaan!
Alk. 188,52 €
ilman alv

Me olemme täällä teitä varten ja teidän apuna

Tarvitsetko apua tai neuvoja ständin suunnittelussa? Meillä on laaja kokemus painetuista mainos- ja myynninedistämistuotteista, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä hello@printer.fi jo tänään, jos tarvitset apua teille sopivan telineen löytämisessä ja painattamisessa yrityksellesi.