Huulirasva - Alumiini

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 18 kesäk. - torstaina 20 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Huulirasva alumiinipurkissa

Huulirasvan valmistuksessa on käytetty kaakaovoita ja -öljyä ja se on pakattu kierrekorkkiseen alumiinipurkkiin. Tarra teidän painatuksella kiinnitetään purkin korkkiin. Huulirasvasta löytyy seuraavat maut: Omena - Vihreä musta viinimarja - Lila Kookos - Valkoinen Troppiset hedelmät - Sininen Vanilja - Keltainen Vesimeloni - Punainen
Etkö löytänyt etsimääsi?
Asiakaspalvelumme koko team on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän ratkaisun!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
13 x Ø 38 mm
Paino:
Materiaali:
Alumiini
Volyymi:
10 ml
Painatuksen sijainti:
kansi
Painoala:
Ø 32 mm
Painatustekniikka:
Tarrapainatus
Minimimäärä:
100 kpl
Pakkauskoko:
374 erä / 1495 lähetyserä
Alkuperä:
Englanti
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!