Huulirasva - Classic

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 2 elok. - tiistaina 6 elok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Huulirasva painatuksella

Huulirasva teidän omalla mainospainatuksella on käytännöllinen liikelahja, jota jokainen tarvitsee. Huulirasvassa on SPF15 aurinkosuoja ja se on kosteuttava. Loistava mainostuote ja give away -lahja. Huulirasvaa löytyy useissa eri väreissä, myös mustana ja valkoisena.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan teidän ideasta valmiiseen mainoslahjaan. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen, myös nettikaupan valikoiman ulkopuolelta.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
Ø1,9 x 7 cm
Paino (g.):
12
Pakkaumateriaali:
Muovi
Tilavuusi:
Painatuksen sijainti:
Etupuoli
Painoala (mm):
10 x 30
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimi tilausmäärä:
30
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
480
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!