Paperikassi - Narukahvat

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
torstaina 11 heinäk. - maanantaina 15 heinäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Tyylikäs paperikassi omalla painatuksella

Kun tahdot tehdä paperikassilla vaikutuksen, on tämä kassi teidän valinta. Pussin paperi on hiukan uurettu, joten siinä on rakennetta ja se tuntuu ylelliseltä. Tämä yhdistettynä puuvillanauha kahvoihin tekee tästä laukusta ylellisen. Paperikassia löytyy valkoisena ja ruskeana ja nauhojen värin voitte valita itse. Rakenna tästä paperikassista tyylikäs kokonaisuus kuitenkaan tyhjentämättä koko mainoskassaa. Koot (BxDxH): S: 110 x 90 x 400 mm M: 170 x 70 x 250 mm L: 240 x 90 x 320 mm Löytyy myös koossa (BxDxH): 300 x 100 x 400 mm
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
S: 110 x 90 x 400 mm, M: 170 x 70 x 250 mm, L: 240 x 90 x 320 mm
Paino:
Materiaali:
90-110 g/m2 paperi
Painatuksen sijainti:
Painoala:
S: 60 x 295 mm, M: 145 x 120 mm, L: 215 X 190 mm
Painatustekniikka:
Silkkipainatus, PMS
Minimi tilausmäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
S: 400 kpl, M: 400 kpl, L: 200 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!

Liittyvät tuotteet

Edullinen
Pehmolelu - Poro  FOFCIO Promo Toys
Mikä olisi suloisempi mainos kuin poro pehmolelu painetussa punaisessa t-paidassa! Kaikki rakastavat pehmoleluja, varsinkin lapset. Olisiko pehmolelu teidän painatuksella jopa se suosikkilelu, joka kulkee mukana joka paikkaan? Etkö löytänyt etsimääsi liikelahjaa nettikaupastamme? Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita, omalla painatuksella totta kai! Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!
Alk. 3,33 €
ilman alv