Paperikassit painatuksella

Paperikassit painatuksella ovat yhä useamman vaihtoehto muovipusseille. Erilaisten painatusten ammattilaisena meillä on paperikassien painatuksesta vankka kokemus ja ammattitaito.

Paperikassit painatuksella - näkyvää markkinointi

Painetuista paperikasseista on tullut yhä suositumpi valinta yrityksille, jotka haluavat näkyä ja vahvistaa brändiään. Ne ovat sekä käytännöllisiä että tarpeen asiakkaalle ja niillä on teille mainosarvoa.
Kassiin painettu logo tai mainos näkyy selkeästi ja tuo näkyvyyttä missä ikinä niitä jaetaankin.

Miksi kannattaa painattaa paperipusseihin?

On monia syitä, miksi on järkevää investoida painettuihin paperikasseihin. Yksi tärkeimmistä syistä on se, että se tarjoaa teille erinomaisen tilaisuuden saada näkyvyyttä, olipa siinä sitten logosi, tekstisi tai tuotteen kuva. Toisin sanoen logosi on näkyvissä, kun asiakas ostaa sinulta jotain, mutta sen lisäksi myös koko sen ajan, kun hän käyttää kassia.


Lisäksi tekemällä tämän valinnan vähennät muovin käyttöä ja osoitat yrityksesi sitoutumista kestävään kehitykseen, jota monet kuluttajat arvostavat nykyään suuresti.


Paperipussit kierretyillä kahvoilla

Voit painattaa yrityksesi logon tai kuvia paperipusseihimme, joissa on kierretty kahva. Kahvat on valmistettu paperista pienistä naruista, jotka on kierretty toistensa ympärille, mikä tekee kahvoista kestävät. Juuri tällä hetkellä kierretyt kahvat ovat suosituimmat kustomoitujen kassien tilaajien joukossa.Meiltä löytyy sekä valkoisia että ruskeita pusseja kierretyillä kahvoilla. Ruskeat kassit ovat käsittelemätön paperia ja niissä on hiukan rouheampi fiilis. Ne ovat myös ympäristöystävällinen vaihtoehto.

Litteäkahvaiset paperipussit

Jos budjetti on tiukka, litteillä kahvoilla varustettu paperikassi on hyvä valinta. Voit samalla tavalla painattaa niihinkin logon, ehkäpä yrityksesi sähköpostin tai puhelinnumeron. Meitä löytyy sekä valkoinen että ruskea paperikassi litteillä kahvoilla.

Paperipussit ilman kahvoja

Paperipussit ilman kahvoja sopivat täydellisesti leipomoihin, kahviloihin tai vaikkapa karkkipussiksi, jossa on yrityksen painatus. Tarjoamme sekä valkoisia että ruskeita pusseja ilman kahvaa, mutta painatuksella totta kai.

Ostoskassit painatuksella

Jos etsit luxus ostoskasseja, olet tullut oikeaan paikkaan. Valitse kahvoiksi pitsi- tai silkkinauhat. Painamme koko kassin ja lisäämme sitten matta- tai kiiltävän laminoinnin, jotta ostoskassisi vaikutelma olisi vielä ylellisempi.

Uniikki, kustomoitu painatus

Uniikkien painettujen paperituotteiden tilaaminen on helppoa. Aloitat ensin valitsemalla eri malliemme välillä.

Seuraava vaihe prosessissa on painomateriaalin suunnittelu. Tämä antaa sinulle vapauden päättää, miltä tuotteesi näyttää: runsas logo, minimalistinen teksti vai kenties valokuva? Valinta on täysin sinun! Se tarkoittaa myös sitä, että minkään muun yrityksen mainostuotteet eivät ole täsmälleen samanlaisia - juuri sitä, mitä tarvitset erottuaksesi joukosta!

Vaikka tarjoamme nopean toimituksen koko Suomeen, on silti hyvä tehdä tilaukset ajoissa eikä ihan viime hetkellä. Mottomme onkin "parempi olla hyvä kuin nopea".
Mutta jos tilaaminen jäi kuitenkin ja tapahtuma lähestyy, aina kannattaa kysäistä toimitusaikoja nopeille toimituksille!

Viimeisenä muttei vähäisimpänä - kilpailukykyiset hinnat!

Tiedämme, kuinka paljon kaikki yrityksen pyörittämiseen liittyvät kustannukset voivat kasvaa vuosineljänneksen lopussa. Siksi pyrimme houkutteleviin hintoihin laadusta ja palvelusta tinkimättä. Kysy lisää - mitä tarvitsetkaan, löydät sen meiltä!Pyrimme myös pitämään kuljetusmatkat lyhyinä, mikä johtaa sekä alhaisempiin hintoihin että ympäristövaikutusten minimoimiseen.


Erilaisten paperikassien ja -pussien rooli on muutakin kuin pelkkä ostosten kantaminen; ne ovat myös liikkuvia mainoksia! Pieni investointi voi tuoda suuria tuloksia! Olipa toimialasi mikä tahansa, me lupaamme tämän: Tulet olemaan tyytyväinen päätökseesi antaa tuotteesi mukana persoonallinen paperikassi!


Paperikassit

Tuotteiden lukumäärä: 10

Järjestä:
Paperikassi - Litteät kahvat
Tämä monikäyttöinen paperikassi sopii loistavasti esim. kauppoihin ja messuille. Tätä pussia on saatavilla viidessä eri koossa - katso koot alempaa kuvaus kohdasta. Tee tästä paperikassista omalla painatuksella teille kävelevä mainos!
Alk. 0,12 €
ilman alv
Laminoitu paperikassi - pystysuora
Korkealaatuinen laminoitu pystysuora paperikassi. Paperokassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa. Myös kassin nauruihin on eri värivaihtoehtoja - kysy lisää asiakaspalvelustamme.
Alk. 0,85 €
ilman alv
Laminoitu paperikassi - Vaaka
Korkealaatuinen laminoitu vaaka paperikassi. Kassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa.
Alk. 0,61 €
ilman alv
Laminoitu paperikassi - vahva, vaaka
Korkealaatuinen laminoitu vaaka paperikassi, joka on valmistettu hyvin vahvasta paperista. Kassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa.
Alk. 0,66 €
ilman alv
Paperipussi - Ilman kantokahvoja
Yksinkertainen paperipussi, joka sopii täydellisesti erilaisiin takeaway -ostoksiin, kuten esim. leipomon leipäpusseiksi. Paperipussia on saatavilla kahdessa eri koossa - katso koot alempaa kuvaus kohdasta. Tee tästä paperipussista täydellinen mainospaikka juuri teidän yritykselle.
Alk. 0,16 €
ilman alv
Paperipussi - karkit
Paperipussin mitat ovat 80 x 65 x 190 mm. Täydellinen takeaway herkuille, kuten karkit, pullat jne. Loisto mainospaikka omalle painatuksella.
Alk. 0,16 €
ilman alv
Paperikassi - kierrenarukahva
Tässä monikäyttöisessä perus paperikassissa on kierrepaperikahvat. Paperikassi omalla painatuksella sopii messuille, tapahtumiin, lahjakassiksi ja kauppoihin. Paperikassista löytyy seuraavat koot: XS: 180 x 80 x 225 mm, S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 425 mm, L: 400 x 180 x 390 mm, XL: 500 x 180 x 390 mm
Alk. 0,23 €
ilman alv
Laminoitu paperikassi - vahva, pystysuora
Korkealaatuinen laminoitu pystysuora paperikassi, jossa ona hyvin tilaa vaikka minkälaiselle omalle painatukselle. Paperikassia on saatavilla viidessä eri koossa, katso mitat kuvauksen kohdalta alempaa.
Alk. 0,89 €
ilman alv
Paperikassi - Värillinen
Värikäs, korkealaatuinen paperipussi kierrepaperikahvoilla kuudessa eri värissä ja kolmessa eri koossa; S: 240 x 100 x 320 mm, M: 305 x 170 x 340 mm, L: 305 x 170 x 425 mm
Alk. 0,34 €
ilman alv
Paperikassi - Narukahvat
Ylellinen paperikassi nauhakahvoilla ja paperilla, jossa on rakennetta. Tätä paperipussia löytyy kolmessa eri koossa - katso koot alempaa kuvauskohdasta.
Alk. 0,39 €
ilman alv
Paperikassit painatuksella - Yksi tämän hetken suosikki tuotteista! Meiltä löydätte laajan valikoiman erilaisia ja erikokoisia paperikasseja, joihin voimme tehdä teidän oman painatuksen. Valikoimastamme löytyy edullisia paperikasseja ilman kahvoja sekä ylellisiä kasseja narukahvoilla ja kaikkea siltä väliltä. Ja jos sitä teidän etsimäänne mallia ei ollut sivuillamme, todennäköisesti me silti pystymme hankkimaan sen teille.

Mikä paperikassi painatukselle sitten kannattaisi valita?

Paperikassi valitessa tulisi pohtia kahta asiaa; missä kassia käytetään ja minkälainen vaikutelma sillä tahdotaan antaa? Jos tahdotte profiloitua luomuun ja ekoloogisuuteen, ehkä teidän valita silloin on yksinkertaisempi ruskea paperikassi litteillä kahvoilla? Jos taas tavoitellaan ylellisyyttä, ehkä laminoitu kassi silkkinauha kahvoilla on sopivampi valinta?

Laminoitu paperikassi

Laminoidut paperikassit ovat ylellisiä ja korkealaatuisia, mutta myös käytössä kestäviä. Niiden käyttöikä on pidempi ja siten yrityksen painatuksen näkyvyys suurempi. Kassin saaja ehkä säilyttää kassissa jotain tai käyttää sitä uudelleen muussa käyttötarkoituksessa. Laminoidut kassit ovat loistavia juuri isommissa koossa. Samoin ylellisten ja kalliiden tuotteiden ostoskasseina ne ovat ehdottomia. Kun taas esim. messuesitteiden kassit voivat olla niitä hiukan edullisimpia. Eli kuten muissakin kasseissa, laminoiduissa paperikasseissakin kannattaa miettiä käyttötarkoitusta ja fiilistä.

Paperikassi vaihtoehtoja löytyy paljon enemmän kuin löydät täältä nettisivuiltamme

Jos siis sitä teidän etsimäänne kassia ei löytynyt, ota yhteyttä asiakaspalvelumme hello@printer.fi tai soita 02 230 6000. Tarjoamme teille kasseja teidän ideanne ja tarpeenne mukaisesti. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä - me olemme täällä teitä varten!