Mainoskynät painatuksella

Mainoskynä on ikuinen suosikki ja valikoimaa niistä löytyy. Kaikkiin voidaan tehdä teidän oma painatus ja näin teillä on edullinen ja toimiva mainos, joka on aina käden ulottuvilla.

Voimme painaa yrityksen nimen, logon tai mainoksen värikyniin, stylus- ja mustekyniin, joita voitte käyttää itse tai antaa liikelahjaksi mainostamaan yritystänne.

Mainoskynät omalla painatuksella - tehokas tapa vahvistaa brändiäsi

Kyniä tarvitaan kaikissa yrityksissä. Johditpa sitten pientä startup-yritystä tai maailmanlaajuista konsernia, kyniä tarvitaan jokaisessa toimistossa. Mutta oletko koskaan miettinyt näiden jokapäiväisten esineiden potentiaalia? Omalla painatuksella näistä kynistä voidaan tehdä tehokkaita mainospaikkoja.


Mainoskynät logopainatuksella - niitä tarvitsee jokainen yritys

Painetut mainoskynät ovat sekä tarpeellisia että erinomaisia mainosvälineitä. Logon tai muun mainospainatuksen lisääminen kyniin tekee siitä liikkuvan mainospaikan brändille tai yrityksellenne. Joka kerta, kun joku käyttää kynää, olipa kyseessä sitten kokous, konferenssi tai koti, hän ja muut hänen ympärillään olevat näkevät mainoksenne.


Mainoskynät toimivat loistavat liikelahjoina erilaisissa tapahtumissa tai messuilla. Ne ovat mieleenpainuvia kuin matkamuistot, jotka kirjaimellisesti pitävät brändisi viestin vastaanottajan kädessä.

Miten valita oikeanlainen mainoskynä?

Painettuja kyniä tilattaessa on otettava huomioon useita eri asioita. Ensinnäkin kynän tulisi kuvastaa yritystä ja sen imagoa. Jos olet esim. ylellinen muotialan yritys, voit valita tyylikkäitä metallikyniä.

Ympäristöystävälliset painetut kynät

Meillä on laaja valikoima ympäristöystävällisiä painettuja mainoskyniä. Valikoimastamme löytyy ekologisia bambukyniä, joutsenmerkittyjä mustekyniä ja kierrätysmuovista valmistettuja kyniä. Voimme auttaa tekemään ekologisen valinnan, kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Kynien painatus


Toinen tärkeä tekijä mainoskynien valinnassa, on painatuksen suunnittelu - tämä sisältää sekä logon että mahdollisen lisätekstin tai -kuvan. Suunnitteluprosessi vaatii huolellisuutta, sillä lopputuloksen on oltava selkeä ja ytimekäs rajallisen pinta-alan vuoksi. Eri kynätyyppeihin painettaessa käytetään tampopaino-, silkkipaino- tai digitaalipainatuksia. Mainoskynääsi valitsemamme painomenetelmä riippuu siitä, kuinka suuren painatuksen haluat ja kuinka monta väriä suunnittelussasi on. Älä huoli, me autamme sinua tässä valinnassa.


Kynät kaiverruksella

Metallisiin mainoskyniin voimme kaivertaa. Mainoskynä, jossa on kaiverrus, on todella ylellinen vaihtoehto. Kaiverrettaessa suunnittelemasi mallin väri tulee kynän väristä - jos kynä on hopeanväristä metallia, logosta tulee hopea ja jos se on kullanväristä metallia, logosta tulee kultainen…

Edulliset painetut kynät

Lopuksi, ennen ostamista on otettava huomioon myös budjetti. Edulliset kynä vaihtoehdot eivät välttämättä tarkoita huonompaa laatua - usein avullamme on mahdollista löytää edullisia ratkaisuja, jotka täyttävät sekä muotoilu- että laatuvaatimukset.

Mainoskynät

Tuotteiden lukumäärä: 93

Järjestä:
Mustekynä - Karlshamn
Tyylikäs bambu mustekynä, johon voidaan painaa teidän oma painatus. Mustekynä on valmistettu bambusta ja siinä on hopeavärisiä metalli yksityiskohtia. Täydellinen valinta, kun etsit korkealaatuista mainoskynää mukavalla muotoilulla.
Alk. 1,19 €
ilman alv
Maalaussetti
Tässä isossa maalaussetissä on yli 50 erilaista kynää ja muuta työkalua mestariteoksen luomiseksi. Anna liikelahjaksi pala luovuuttta...
Alk. 8,21 €
ilman alv
Mustekynä - Karlstad
Edullinen mustekynä omalla painatuksella konttorille ja kotiin. Kynässä on yksinkertainen muotoilu ja sillä on hyvä kirjoittaa.
Alk. 0,14 €
ilman alv
Kuulakärkikynä - ylellinen setti  Charles Dickens
Ylellinen lahja - tyylikäs kuulakärkikynä omassa laatikossaan. Upea lahja asiakkaille tai yhteistyökumppaneille
Alk. 13,74 €
ilman alv
Kuulakärkikynä - Falun
Tämä ainutlaatuinen kynä toimitetaan upeassa säilytysrasiassa - molemmat on valmistettu aidosta puusta! Ylellinen mainoskynä vaativaan makuun.
Alk. 9,59 €
ilman alv
Yliviivaustussit - Kukka
Hauska liikelahja - Yliviivaustussit kukassa. Tämä liikelahja teidän painatuksella sopii niin kotiin kuin toimistollekin. Painatus tehdään keskiosan yläosaan.
Alk. 1,42 €
ilman alv
Mustekynä rasiassa - Ystad  Charles Dickens
Korkealaatuinen mustekynä hyvällä muotoilulla. Kynä toimitaan omassa rasiassaan.
Alk. 9,35 €
ilman alv
Väriliidut
Joka kesän kestosuosikki - väriliidut. Väriliitujen pakkauksessa on loistavasti tilaa teidän painatukselle.
Alk. 1,28 €
ilman alv
Penaali - Sametti
Hauska yhden kynän samettinen penaali! Kynää on turvallista kuljettaa taskussa ja käsilaukussa tässä penaalissa - ei vaaraa, että kynä vahingossa piirtäisi! Tilaa penaali omalla painatuksella.
Alk. 7,96 €
ilman alv
Kynäsarja - Creative
Luoviin hetkiin kynäsetti, joka sisältää 10 värikynää, 15 cm pituisen viivottimen, terottimen ja n. 20 kpl värityskuvia brändiin sopivalla painatuksella.
Alk. 1,07 €
ilman alv
Styluskynä - Ebeltoft  Bullet
Burnie, kuulakärkikynä, jossa muovinen runko ja sitä saatavana kolmessa eri värissä.
Alk. 1,03 €
ilman alv
Styluskynä  - Holbak  Avenue
Tyylikäs kuulakärkikynä stylus toiminnolla ja kromisilla yksityiskohdilla. Valmistettu metallista ja toimitetaan ylellisessä lahjapakkauksessa.
Alk. 3,22 €
ilman alv
Mustekynä - Larvik - Valkoinen
Larvik on näyttävä mustekynä, jossa on siisti muotoilu. Tässä mallissa on valkoinen runko ja värilliset yksityiskohdat.
Alk. 0,21 €
ilman alv
Kynäsetti - Ruusupuu
Ainutlaatuinen ruusupuinen kynäsetti omassa ruusupuisessa rasiassa. Ylellinen lahja niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin.
Alk. 27,07 €
ilman alv
Kynäsetti - Classic  Charles Dickens
Tämä kynäsetti on täydellinen lahjaidea. Setti sisältää mustakynän, kuulakärkikynän sekä tyylikkään rasian.
Alk. 16,32 €
ilman alv
Kynäsetti - Bambu
Tämä kynäsetti sisältää kaksi bambukynää, joiden yksityiskohdissa on hopeanväristä metallia. Kynien rasia on bambua. Kynäsetti on ympäristöystävällinen valinta, koska bambun viljely on nopeaa.
Alk. 15,80 €
ilman alv
Kynäsetti - Puu
Korkealaatuinen puinen kynäsetti hyvällä muotoilulla. Kynä toimitaan omassa rasiassaan. Tyyylikäs lahjaidea omalla painatuksella!
Alk. 5,33 €
ilman alv
Kynäsetti - Ruusupuu, iso
Tämä kynäsetti koostuu kahdesta ruusupuu kynästä sekä niihin sopivakpla ruusupuukotelokpla. loistava mainoslahja, kun etsit korkealaatuista käyttötavaraa.
Alk. 22,50 €
ilman alv
Mustekynä rasialla - Köping  Charles Dickens
Elegantti mustekynä omalla painatuksella tyylikkäässä rasiassa on loistava lahjaidea niin asiakkaille kuin yhteistyökumppaneillekin!
Alk. 13,44 €
ilman alv
Kynäsetti - Luxus
Kynäsetti omalla painatuksella on täydellinen mainoslahja. Näissä korkealaatuisissa kynissä on ajaton muotoilu sekä kauniit yksityiskohdat.
Alk. 8,06 €
ilman alv
Ekologinen
Kynäkotelo - Kartonki, eko
Kynätelineessä on loistavasti tilaa teidän omalle painatukselle. Loistava giveaway lahja!
Alk. 6,37 €
ilman alv
Kynäteline - Tekonahka
Tässä keinonahkaisessa kynätelinessä on sisäänrakenettu kello, jossa on monia hyödyllisiä toimintoja. Koteloon voidaan lisäksi painaa teidän oma painatus
Alk. 9,92 €
ilman alv
Kosketusnäyttökynä - Antonio Miro
Ylellinen kosketusnäyttö Mustekynä Antonio Miro logopainatuksella on tyylikäs liikelahja.
Alk. 4,41 €
ilman alv
Mustekynä painatuksella - Östersund
Östersund mustekynä on sinun valinta, jos tahdot jotain extraa tyylikkäästi. Kynän runko on valmistettu puusta ja siinä on hopean väriset metalli yksityiskohdat.
Alk. 1,75 €
ilman alv

Mainoskynillä lisää näkyvyyttä

Mainoskynät ovat liikelahjojen ikisuosikki. Ne ovat joillekin jopa keräilyn kohde! Mainoskynä on tehokas lisä markkinointiin, koska niitä tarvitsee jokainen, sekä kodissa, töissä ja reissussa. Kyniä löytyykin niin taskuista, kasseista kuin pöydiltä ja laatikoista. Mainoksenne on siis kirjaimellisesti aina käden ulottuvilla. Kynää valitessa kannattaa aina miettiä lahjan käyttötarkoitusta - onko se messuilla lahjaksi annettava edullinen lyijykynä vai läksiäislahjaksi annettava tyylikäs arvokynä kotelossaan? Valikoimistamme löytyy kaikkea näiden vaihtoehtojen väliltä. Ja kaikki teidän oma painatuksella totta kai.

Kynä käyttötarkoituksen mukaan

Laajasta valikoimastamme löydätte monenlaisia kyniä - on kosketusnäyttökyniä, muste- ja lyiijykyniä, merkkaustusseja sekä värikyniä. Tärkeää on kynää valitessa miettiä, mikä on kynän käyttötarkoitus? Kuinka ison tilan tarvitsette mainokselle? Paljonko kyniä jaetaan lahjaksi? Jos valinta tuntuu vaikealta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi - me olemme täällä teitä varten.

Painettu kynä tukemaan teidän markkinointisuunnitelmaanne

Kaikki painatukset voidaan räätälöidä tukemaan teidän markkinointisuunnitelmaa ja -viestintää. Kynä voi esim. markkinoida uutuustuotetta, kertoa ehdokkaan vaalinumeron tai olla paikka yrityksen yhteystiedoille. Painatusta miettiessä myös se vaikuttaa, tuleeko kynä omille työntekijöille vai jaetaanko sitä uusille asiakkaille messuilla ja tapahtumissa. Ehkä tärkeintä kuitenkin on muistaa, että kynässä ei ole kovin isoa tilaa painatukselle, joten vähemmän on enemmän tässä tapauksessa. Ja jos koko homma tuntuu haastavalta, ole yhteydessä meihin hello@printer.fi . Me olemme teidän apuna koko matkan ideasta valmiiseen kynään.

Mainoskynän valinta

Valikoimastamme löytyy kaikkea perinteisestä lyijykynästä aina älypuhelimien kosketusnäyttökyniin. Yhteistä niille on se, että kaikkiin voidaan tehdä teidän oma painatus. Tärkeää on miettiä lahjansaajaa ja tilannetta missä kynä annetaan. Asianajotoimistossa tärkeän sopimuksen allekirjoittaminen vaatii erilaisen kynän kuin messujen kilpailukupongin täyttäminen. Oikein valittu kynä oikeassa hetkessä on lyömätön mainoslahja ja markkinointiväline.