Kynäsetti - Alumiini

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
tiistaina 14 toukok. - torstaina 16 toukok.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Alumiininen kynäsetti neljässä eri värissä

Kynäsetti sisältää kaksi kynää alumiini rasiassa. Settiä on saatavilla neljässä eri värissä. Rasia on aina saman värinen kynän kanssa. Kynäsetti, jota varmasti arvostetaan liikelahjana.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer. fi tai soita 02-230 6000. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen. Jos et löytänyt kaupasta teidän ideaan sopivaa kynää, laita sähköpostia asiakaspalveluun ohjeiden kera ja me etsimme teille sen!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
16 x 5,4 x 1,9 cm
Paino (g.):
88
Materiaali:
Alumiini
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Kynän runko
Painoala (mm):
6 x 40
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
100 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!