Mustekynä - Stränge

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
perjantaina 14 kesäk. - tiistaina 18 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Mustekynä kauniilla muotoilulla

Stränges mustekynän muotoilu tekee siitä erittäin mukavan kynän käteen. Tätä kynää on saatavilla useissa eri väreissä, jotka on viimeistelty hopeisilla yksityiskohdilla. Kirjoita tilaukseen mitä tahdotte. Säilyttääksemme kynän ylellisen fiiliksen, tähän kynään ei paineta vaan kaiverretaan.
Kynät painatuksella
Mainoskynät ovat profiilituotteiden todellisia klassikkoja. Ne ovat suosittuja, koska ne ovat edullisia hankkia ja kaikki käyttävät niitä. Vaikka olemme siirtyneet sähköiseen maailmaan yhä enenevässä määrin, ei ilman kynää selviä - olipa töissä missä tahansa tai kotona. Mainoskynä onkin ehkä helpoin, edullisin ja tehokkain tapa markkinoida omaa brändiä tai yritystä. Jos valikoimastamme ei löytynyt sitä teidän etsimäänne kynää, on koko asiakaspalvelumme team on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimasta teille sen. Kysy rohkeasti - yleensä löydämme asiakasta miellyttävän ratkaisun!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
***
Paino (g.):
Materiaali:
Metalli ja muovisia yksityiskohtia
Kapasiteetti:
Painatuksen sijainti:
Painoala (mm):
6 x 50 mm
Painatustekniikka:
Tampopainatus, PMS
Minimimäärä:
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!