Mustekynä - Larvik - Metalli

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
maanantaina 25 jouluk. - keskiviikkona 27 jouluk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluun.
Tämä tiedosto sisältyy tilaukseen
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Tyylikäs mustekynä painatuksella

Tässä siistissä mustekynässä on ainutlaatuinen muotoilu, jossa on värillinen runko metallisilla viimeistelyllä, klipsi ja hopeanväriset leikatut yksityiskohdat. Täydellinen yksilöllisen logopainatuksen tekemiseen!
Kynä mainosvälineenä
Mainoskynä on yksi parhaista, tehokkaimista ja edullisimmasta mainosvälineistä brändillesi, todellinen klassikko. Ihmiset arvostavat tyylikästä ja toimivaa mainoskynää ja niitä tarvitaan niin töissä kuin kotonakin. Luo siis positiivinen muistijälki teidän brändistä kynällä! Tilaa kynä haluamallasi logolla tai viestillä verkkokaupastamme jo tänään!
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
***
Paino:
***
Materiaali:
Muovi
Painatuksen sijainti:
Painoala:
50 x 7 mm
Painatustekniikka:
Tampopainatus
Minimimäärä:
250 kpl
Pakkauskoko:
50 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!