Paperimukit painatuksella

Täältä löydätte laajan valikoimamme paperimukeja omalla painatuksella toimistolle, ravintoloihin tai kokoustiloihin.

Paperimukit omalla logo- tai mainospainatuksella

Yritykset voivat vahvistaa brändi-identiteettiään ja lisätä näkyvyyttään markkinoilla monin tavoin. Yksi niistä on käyttää painettuja paperimukeja osana markkinointia. Nämä mukit ovat käytännöllisiä yritystapahtumissa, konferensseissa tai toimiston arjessa, ja ne toimivat myös tehokkaana mainosvälineenä. Paperiset mukit säästävät aikaa järjestelyistä ja niissä on paljon tilaa persoonallisellekin painatukselle.


Kertakäyttömukit omalla painatuksella - käytännöllisiä ja kustannustehokkaita

Painettujen kertakäyttömukien valitseminen on sekä käytännöllistä että kustannustehokasta useissakin tilanteissa. Ne eivät vaadi tiskaamista, mikä säästää aikaa ja resursseja, ja samalla yrityksesi nimi ja logo näkyvät joka kerta, kun joku juo kupin kahvia. Siksi ne ovat ihanteellinen valinta tapahtumiin, joissa tarjoillaan juomia, kuten näyttelyihin tai konferensseihin. Mukeissa on paljon tilaa painatukselle ja se kannattaakin hyödyntää tapahtumissa!


Kahvihetki - Enemmän kuin pelkkä tauko

Suomessa juodaan paljon kahvia - itse asiassa olemme maailman kärkisijoilla kahvin kulutuksessa henkeä kohti! Koska niin monet ihmiset nauttivat useita kertoja päivässä kupillisen kahvia, sinulla on mahdollisuus tuoda esiin yrityksesi logo aina, kun joku pitää tauon ja ottaa lisää kahvia logopainettuihin mukeihin. Erilaisissa ulkoilma tapahtumissa kertakäyttömukista nautittu kuuma juoma tuo ihan fyysisesti lämpöä asiakkaan kädessä!


Painatuksella on merkitystä

Kun puhutaan paperi- tai kertakäyttömukeista, niiden viesti on usein tärkeämpi kuin itse materiaali. Kun ihmiset kulkevat se kädessä tapahtumassa, mainos tavoittaa suuren joukon silmäpareja. Siksi kannattaakin panostaa suunnitteluun ja tehdä mukista persoonallinen ja mieleenpainuva!

Ympäristöystävälliset paperimukit omalla painatuksella

Onko teillä ongelmana, ettei konttorin keittiössä ole koskaan puhtaita kahvikuppeja ja että pestäviä kuppeja on kaikkialla toimistossa? Jos haluat säästää aikaa, energiaa ja mielialaa, miksi et valitsisi ympäristöystävällistä painettua kertakäyttömukia painatuksella? Suurin osa ympäristöystävällisistä mukeistamme on valmistettu PLA:sta (polymaitohappo), joka on kierrätettävä kuitu. Materiaali on peräisin sokeriruo'on, maissin ja maniokin kaltaisten kasvien tärkkelyksestä. Painetut paperimukimme on useimmiten valmistettu maissitärkkelyksestä.

Persoonallinen ote painatukseen

Halusitpa sitten logosi mukin keskelle, lisätä logon alle tekstiä tai sloganin ehkä jopa kuvia, tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja tarpeittesi mukaan. Painatus voidaan tehdä yksivärisenä, cmykinä, siinä voi olla jopa valokuvia tai vaikka messujen tarjouskoodi! Ja aina ennen painatusta saatte totta kai oikovedoksen muokattavaksi ja tarkistettavaksi.

Logotyyppi ja värit

Vahva visuaalinen ilme auttaa ihmisiä muistamaan sinut paremmin, joten panostaminen painatuksen suunnitteluun kannattaa aina pitkällä aikavälillä. Logon tulisi kuvastaa yrityksesi toimintaa; sen tulisi olla ainutlaatuinen, mutta tunnistettava.


Miksi sitten kannattaa tilata mukit meiltä?

Tuotteidemme korkean laadun lisäksi meillä on pitkä kokemus alalta ja laaja tavarantoimittajien verkosto. Nettikaupassamme on vain murto-osa tuotteista, joita voit tilata kauttamme. Ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@printer.fi ja me etsimme teille teidän ideaan tai käyttötarkoitukseen sopivan kertakäyttömukin.

Edullinen vaihtoehto

Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen hintaan laadusta tinkimättä!
Meillä on löytyy useita edullisia paperimukeja omalla painatuksella, kysy henkilökunnaltamme vinkkejä malleista. Yksinkertaiset paperimukit ovat hiukan edullisempia, mutta ne eivät sovellu kovin hyvin kuumille juomille. Kuumiin juomiin tarvitaan kaksikerroksinen muki, jottei kahvi polta sormia.

Mainospainatus - Näkyy kaikkialla

Erikoistumisemme erilaisiin painettuihin mainostuotteisiin ja liikelahjoihin jo vuosien ajan, takaa helpot, edulliset ja tehokkaat tulokset asiakkaidemme liiketoiminnalle.


Oikea viesti oikeaan aikaan


Tuotteillasi voit kertoa tarinasi (kaikki rakastavat tarinoita)! Luo henkilökohtainen side yrityksesi ja asiakkaidesi välille innovatiivisilla ideoilla, jotka kulkevat käsi kädessä ympäristöystävällisten paperimukien kanssa.

Paperimukit

Tuotteiden lukumäärä: 4

Järjestä:
Ekologinen
Ekologinen paperimuki - yksinkertainen seinä
Ympäristöystävällinen edullinen paperimuki, johon voi tehdä koko mukin painatuksen CMYK väreillä. Paperimuki on biohajoavaa, joten se voidaan kompostoida. Tämä muki sopii kylmille juomille. Kuumille juomille, kuten kahville ja teelle, suosittelemme kaksinkertaisia seiniä.
Alk. 0,17 €
ilman alv
Ekologinen
Ekologinen paperimuki - tuplaseinä
Ympäristöystävällinen edullinen paperimuki, johon voi tehdä koko mukin painatuksen CMYK väreillä. Paperimuki on biohajoavaa, joten se voidaan kompostoida. Tässä paperimukissa on tuplaseinät, joten se sopii kuumille juomille.
Alk. 0,26 €
ilman alv
Muovikansi paperimukiin
Muovikansi - Ø90 sopii mukeihin 350, 470 och 590 ml. Muovikansi - Ø80 sopii mukiin 230 ml.
Alk. 0,05 €
ilman alv
Espressokuppi
Edullinen yksiseinäinen paperikuppi, joka on painettu koko pinnalle CMYK-painatuksella. Käytännöllinen mainostuote brändillenne.
Alk. 0,14 €
ilman alv

Paperimukit kuumille juomille

Kuumille juomille tarkoitetut painetut paperimukit on valmistettu tukevasta materiaalista ja niissä on kaksinkertaiset seinämät. Tämä rakenne pitää juoman kuumana pidempään ja estää itse mukia kuumenemasta liikaa kädessä. Paperimukit yksinkertaisilla seinämillä soveltuvat kylmille juomille. Ne ovat myös hiukan edullisempia. Paperimukit omalla painatuksella ovat helppo ja edullinen tapa juomien tarjoiluun. Ainoastaan alkoholijuomat eivät toimi paperimukeissa, sillä alkoholi saattavat liuoittaa saumat, jonka vuoksi sitten muki vuotaa.

Jää mieleen painetulla paperimukilla

Erilaisissa tapahtumissa ja messuilla ihmiset usein kulkevat juoma kädessään. Silloin teillä on loistava mahdollisuus erottua massasta näkvyvällä ja erottuvalla painatuksella paperimukissa. Näin jokaisesta kädestä, johon tarjoilette juoman, tulee liikkuva mainospaikka. Mukin painatuksen suunnitteluun kannattaa siis painostaa ja tehdä painatuksesta personaallinen ja houkutella lisää väkeä osastollenne.

Minkälainen painatus paperimukeihin voidaan tehdä?

Painettujen paperimukien tulisi sopia teidän muuhun markkinointiin ja viestintään. Pahvimukeihin on mahdollista tehdä esim. iso kuvapainatus koko pintaan tai pelkistetty ilme pelkällä logolla. Mukilla luodaan usein se kuuluisa ensivaikutus, joten suunnitteluun kannattaa käyttää aikaa. Ehkä hankkia erilaisia mukeja eri käyttötilanteisiin? Ja totta me olemme täällä teitä varten - pohditaan yhdessä mikä toimisi teidän tapahtumassa tai konttorilla parhaiten.

Painetut paperimukit ravintolaan tai kahvilaan

Usein ravintolasta tai kahvilasta lähdettäessä asiakas kysyy take away -mukia kahville. Tämä paperikuppi on mainos asiakkaan kädessä. Voitte tilata kauttamme oikeanlaiset mukit omalla painatuksella tähän tarkoitukseen. Ehkä tahdotte myös kannet mukeihin, jotta juoma ei läikkyisi asiakkaan päälle ja jotta se pysyy kuumempana pidempään. Painetut mukit on käteviä myös kokoustiloissa. Kenenkään ei silloin tarvitse ottaa hommakseen tiskata neukkarin mukeja.

Ympäristöystävälliset paperimukit

Valikoimistamme löytyy myös ympäristöystävällisestä materiaalista valmistettuja paperimukeja sekä yksi- että kaksiseinäisenä. Valitessanne tämän materiaalin, kerrotte yrityksen arvovalinnoista luonnon säästämiseksi. Kaikkiin mukeihin voidaan tehdä yrityksen oma painatus. Suurin osa ympärisöystävällisistä mukeista on valmistettu PLA (polyactic acid) kierrätettävästtä kuidusta. Materiaali tulee kasvien, kuten sokeriruon, maissin sekä manokin tärkkelyksestä.

Kertakäyttömukit

Totta kai olisi ympäristön kannalta parempi tarjoilla juomat posliinimukeista. Mutta aina aina se ole mahdollista kuten esim. messuilla tai suurissa yleisötapahtumissa. Mukeja ei vaan ole tarpeeksi tai niiden peseminen on ihan mahdotonta. Silloin vaihtoehdoksi nousee erilaiset ympäristöystävälliset pahvimukit. Ja mikset tässä tilanteessa käyttäisi tilannetta hyväksesi ja painattaisi mukeja teidän omalla painatuksella?

Ympäristöystävälliset paperimukit kannella

Take away -mukeihin kannattaa ottaa myös kannet. Se lisää huomattavasti mukin käyttömukavuutta asiakkaan kannalta. Se minimoi roiskeet ja pitää juoman pidempään lämpimänä. Ja tämä kahvikuppi kädessä kävelevä asiakas on teidän paras mainospaikka - tyytyväinen asiakas!

Mikä paperikuppi sitten kannattaisi valita?

Valikoimistamme löytyy kaksiseinäisiä ja yksiseinäisiä paperimukeja. Kaksiseinäinen on kuumille juomille. Sen rakenne pitää juoman lämpimänä pidempään ja samanaikaisesti se estää juomaa polttamasta kättä. Yksiseinäiset ovat taas puolestaan loistavia kylmille juomille. Ne ovat myös hiukan edullisempia juuri tämän yksinkertaisemman rakenteen vuoksi. Eli valitse muki juoman mukaan! Painatukseen nämä eivät vaikuta mitenkään - molempiin mukeihin saadaan yhtä upea ja persoonallinen, juuri teidän näköinen painatus.