Termosmukit painatuksella

Termosmuki on suosittu profiilituote omalla logolla. Valikoimistamme löytyy useita malleja, joihin voidaan kaivertaa tai painaa yrityksen logo, yrityksen nimi tai hauska mainoslausahdus. Tätä liikelahjaa käytetään uudelleen ja uudelleen.

On monia tapoja tehdä yritys näkyväksi ja vahvistaa asemaa markkinoilla. Yksi niistä on käyttää yksilöllisiä painettuja termosmukeja osana yrityksesi mainostusta. Oikean viestin avulla näistä tuotteista voi tulla tehokkaita paikkoja yrityksen näkyvyyden lisäämiseksi.

Miksi termosmukit omalla painatuksella?


Yksi tärkeä osa onnistunutta markkinointia on brändin tai yrityksen johdonmukainen näkyvyys. Tilaamalla termosmukit omalla painatuksella saa logosi tai yrityksesi nimi säännöllisesti näkyvyyttä, olipa se sitten toimistossa, kotona tai menossa mukana.

Lisäksi termosmukit eivät toimi ainoastaan mainospaikkoina, vaan ne pitävät liikelahjan saaneen juomat kuumina tai kylminä pitkään. Tämä tekee niistä arvostetun lahjan ja lisää niiden käyttöä.


Luo yksilöllisiä, persoonallisia termosmukeja

Kun valitset meidät valmistamaan omat termosmukisi, sinulla on mahdollisuus mukauttaa painatus täysin omien ideoiden ja toiveidesi mukaan mukien asettamien rajoitusten puitteissa. Tarjoamme joustavia ratkaisuja, joissa voit itse päättää, mitä mukiisi painetaan - ehkä haluat logon, tekstin tai kuvan? Olipa kyse mistä tahansa, varmistamme, että lopputulos on sellainen kuin toivotte.

Tiedämme, miten tärkeää on asiakkaillemme, niin suurille kuin pienille yrityksille, yksityishenkilöille ja organisaatioille ympäri maata - löytää edullisia, mutta laadukkaita tuotteita, jotka toimitetaan nopeasti perille.

Tilaaminen meiltä

Koko prosessi idean kehittämisestä lopputuotteeseen on sujuvasti hallinnassa kanssamme. Kokenut henkilökuntamme opastaa sinua koko prosessin läpi alusta loppuun - aina sopivan mallin valitsemisesta valikoimastamme valmiin tuotteen toimittamiseen suoraan toimistoosi.


Joten painettujen termosmukien ostaminen ei vaadi kokemusta sinulta - meidän asiantuntemuksemme on tukenasi koko tilauksen ajan! Ammattitaitoinen tiimimme vastaa mielellään kysymyksiisi ja auttaa sinua matkan varrella, jotta saat haluamasi tuotteet.


Kaiken kaikkiaan tarjoamme paljon muutakin kuin tavallisia mukeja, tarjoamme myös muita samankaltaisia tuotteita (kuten termospulloja), jos tämä sopii paremmin yrityksellesi!

Mainospainatuksen merkitys

Sen lisäksi, että termosmukit pitävät juomat toivotun lämpöisenä, ne vaikuttavat myönteisesti myös PR-näkökulmasta, sillä potentiaaliset uudet asiakkaat näkevät yrityksen nimen tai logon useita kertoja päivässä. Ja tämä kiistatta lisää tunnettavuutta potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa!

Termosmukit

Tuotteiden lukumäärä: 13

Järjestä:
Termosmuki - kahvallinen - 500 ml färg Svart
Termosmuki aamukahville ja muillekin juomille nauttivaksi vauhdissa! Tähän termosmukiin mahtuu 500 ml juomaa kerralla!
Alk. 6,20 €
ilman alv
Termosmuki - Grotto  Avenue
Tässä ylellisessä termosmukissa on yhdistetty mustaksi lakattuun ruostumattomaan teräkseen rungon ja puukahvan mattapintainen viimeistely.
Alk. 20,47 €
ilman alv
Termosmuki - 320 ml
Air Gifts termosmuki, tilavuus 320 ml. Erinomainen tuote teidän painatuksella mainoslahjaksi.
Alk. 8,46 €
ilman alv
Termosmuki - 350 ml
Air Gifts luksus termosmuki, tilavuus 350 ml. Erinomainen tuote teidän painatuksella pitkäikäiseksi liikelahjaksi.
Alk. 8,46 €
ilman alv
Express
Termosmuki - Sanibel  Bullet
Termosmuki Sanibel on suosittu, pitkäikäinen liikelahja - tilaa nyt omasi verkkokaupasta yrityslahjaksi painatuksella. Tästä termosmuksita löytyy useita kivoja värejä!
Alk. 5,67 €
ilman alv
Express
Termosmuki - Elwood  Bullet
Termosmuki Elwood, 470 ml, jossa ulkopuoli on ruostumatonta terästä ja sisäpuoli muovia. Mukista löytyy paljon kivoja värejä - mikä niistä sopisi parhaiten teidän väreihinne?
Alk. 4,41 €
ilman alv
Express
Termosmuki - Mojave  Bullet
Termosmuki Mojavessa on kierrekansi ja napsautuskansi. Tämän termosmukin tilavauus on 300 ml.
Alk. 4,56 €
ilman alv
Termosmuki- Air Gifs - 350 ml
Air Gifts termosmuki, tilavuus 350 ml. Erinomainen tuote teidän painatuksella mainoslahjaksi.
Alk. 8,06 €
ilman alv
Termosmuki - Zissou färg Silver Avenue
Termosmuki, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tässä tyylikkäässä termosmukissa on käytännöllinen liukukansi. Viimeistele muki pitkäikäiseksi liikelahjaksi omalla painatuksella.
Alk. 13,54 €
ilman alv
Take away -muki - 500 ml
Tämän ruostumattomasta teräksestä tehdyn mukin mitat ovat Ø8,3 x 18,4 cm ja tilavuus 500 ml. Mikä olisikaan mieluisampi lahja kuin tämä muki painatuksella!
Alk. 5,94 €
ilman alv
Termosmuki - 400 ml
Tässä termosmukissa on hyvä muotoilu ja tilaa mainospainatukselle. Sen mitat ovat Ø8,5 x 12 cm. Mukista löytyy eri värejä - mikä niistä sopisi teille parhaiten?
Alk. 7,38 €
ilman alv
Termosmuki
Termosmuki - suosittu ja pitkäikäinen liikelahja. Tämän termosmukin tilavuus on 450 ml ja siinä on hyvin tilaa teidän painatukselle.
Alk. 6,95 €
ilman alv
Termosmuki - Geo  Avenue
Laadukas termosmuki tyhjiö- ja kupari-eristyksellä ruostumattomasta teräksestä. Säilyttää lämmön jopa 8h.
Alk. 15,12 €
ilman alv

Termosmukit ovat ympäristöystävällinen valinta

Kahvin asema suomalaisessa ruokakulttuurissa on kiistaton, viime vuonna joimme 1100 kuppia / henkilö. Joten termosmukille taatusti löytyy käyttöä, niin työmatkoille kuin vapaa-aikaankin. Ja termosmuki on se ympäristöystävällinen vaihtoehto kertakäyttöisten paperimukien tilalle. Tämä on liikelahja, joka kertoo että yrityksellenne ympäristöasiat ovat tärkeitä. Samoin kuin se, että kahvinsa saa juoda kuumana.

Termosmuki omalla painatuksella liikelahjaksi

Termosmuki omalla logolla on loistava liikelahja, koska sille on käyttöä. Ja näin teidän logo näkyy päivittäin. Muki sopii totta kai myös henkilökunnalle lahjaksi - ehkäpä joululahja, jossa on mukana joulupipareita, muki logolla ja glögiä? Joka tapauksessa, termosmuki helpottaa arkea, koska kahvinsa voi nauttia kuumana tai limunsa kylmänä missä vain ja milloin vain.

Termosmuki kahvalla vai ilman?

Termosmukeja omalla painatuksella on saatavilla useissa eri malleissa. Näin teillä on vaihtoehtoja mistä valita se malli, joka sopii parhaiten juuri teidän firmalle. Muki kahvalla ja kannella on hyvä, kun mukia käytetään autossa tai vaikkapa metsässä kävellessä. Mallit ilman kahvaa taas vievät vähemmän tilaa laukussa ja niitä usein pidetään hiukan modernimpana vaihtoehtona.

Vinkkejä termosmukin valintaan

Kuten muissakin tuotteissa, valinnan varaa on. Ja joskus juuri se tekee valinnasta entistäkin vaikeampaa. Me olemme täällä teitä varten, auttamassa valitsemaan oikean mukin ja painatuksen. Yleisesti voisi sanoa, että valitkaa ensisijaisesti muki, joka sopii yhteen yrityksen graafisen ilmeen ja markkinointisuunnitelman kanssa - mukin on tarkoitus saada asiakas muistamaan teidät. Tämä yhdistettynä mukin pääasialliseen käyttötarkoitukseen ja teillä on hyvä lahja valittuna!

Tiiviit mukit ja tarkka painatus

Kun juodaan tai syödään jotain, aina on riski, että jotain roiskuu ja läikkyy vaatteille. Meidän kaikki mukit painatuksella ovat tiiviitä. Mallit on suunniteltu niin, että niitä on helppo käsitellä ja käyttää ilman että nesteitä läikkyy. Sulkemisessa ja avaamisessa on erilaisia vaihtoehtoja, on kansia ja painikkeita. Pääasia on se, että käyttö on helppoa ja roiskeilta vältytään.

Termosmuki muovisena vai ruostumattomasta teräksestä?

Valikoimastamme löytyy mukeja sekä ruostumattomasta teräksestä että muovista valmistettuna. Muoviset mukit ovat kaksiseinäisiä, jotta kuuma juoma ei polta kättä ja jotta juoma pysyisi kuumana pidempään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut mukit tehdään samalla periaatteella kuin termospullot. Suurin ero materiaalien välillä on ehkä se, että teräsmuki on hiukan kestävämpi. Molemmat materiaalit ovat keveitä, joten mukista ei tule liian painava juomankaan kanssa.

Termosmuki omalla painatuksella pitää juoman lämpimänä. Termosmukin tehtävä on pitää juoma lämpimänä ja mahdollistaa sen juominen silloin kuin se juojalle parhaiten sopii. Mukien eristävät ominaisuudet takavaat, että juoma säilyttää pitkään toivotun lämpötilan, myös talvikäytössä. Ja sama totta kai toisinpäin, pitää myös juoman viileänä kuumina kesäpäivinä. Termosmuki omalla painatuksella on profiilituote, jolla on monia käyttökohteita ja josta lahjansaaja hyötyy. Tämä on profiilituote, joka on taatusti käytössä ja sopii siksi loistavasti PR-materiaaliksi pitämään teidät asiakkaan mielessä.

Termosmukit omalla painatuksella

Jos kiinnostuit tilaamaan mukeja, me olemme täällä valmiita auttamaan teitä painatuksen kanssa. Autamme teitä valitsemaan teidän mukin materiaaliin sopivan painomenetelmän ja tehdään yhdessä painatuksesta todellinen katseenvangitsija! Suuren pinta-alan vuoksi painatus on helppo suunnitella ja siihen saadaan tarvittaessa paljonkin infoa. Tyylikkäästi tehty painatus lisää mukin käyttöä ja siten teidän näkyvyyttä. Mikä olisikaan parempi assosiaatio yritykseenne kun tuore, tuoksuva kahvi mukista teidän logolla?