Pakkausteippi painatuksella

Printerilta löydät useita erilaisia pakkausteippejä, kuten PP, PVC ja paperiteippi omalla painatuksella. Painettu teippi omalla logolla toimii mainoksena koko paketin matkan ajan. Jos tarvitset apua teipin valinnassa ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi tai soita 02-230 6000.

Pakkausteippi omalla logolla - tehokas ja näkyvä tapa mainostaa

Painettu pakkausteippi on jo pitkään ollut suosittu tuote lisäämään yritysten näkyvyyttä. Tämän tyyppistä teippiä käytetään usein pakkauksissa ja kuljetuksissa, joten se on edullinen ja fiksu tapa mainostaa tuotetta tai yritystä.


Painetun pakkausteipin edut

Painetun pakkausteipin käytössä on useita etuja. Ensinnäkin voit saada logosi tai yrityksesi nimen selvästi näkyviin kaikkiin paketteihisi. Tämä tarkoittaa, että aina kun joku näkee pakettisi, hän näkee myös logosi, mikä auttaa lisäämään brändisi tunnettuutta. Teippi siis muistuttelee teistä koko matkan ajan!Painettu teippi on myös kustannustehokas verrattuna moniin muihin mainostuotteisiin. Edullisen hinnan vuoksi voit tilata suuriakin määriä ja varmistaa, että mainosteippiä on aina saatavilla, kun sitä tarvitaan!

Miksi valita painettu pakkausteippi juuri meiltä?


Tarjoamme korkealaatuisia painettuja teippejä, jotka on suunniteltu erityisesti pakettien pakkaamiseen. Pakkausteippimme ovat paitsi edullisia, myös erittäin kestäviä, joten voit olla varma, että ne täyttävät vaatimuksesi kohteesta riippumatta. Valikoimistamme löytyy sekä vakiokokoisia teippejä että kapeampia vaihtoehtoja sen mukaan, mikä parhaiten sopii tarpeisiisi.

Henkilökohtainen palvelu

Kun valitset meidät, saat muutakin kuin pelkkää pakkausteippiä - meille on erityisen tärkeää henkilökohtainen palvelu, jossa kuuntelemme asiakkaidemme yksilöllisiä tarpeita ja räätälöimme palvelumme ja tuotteemme heidän tarpeidensa mukaisesti. Tämä tarkoittaa esimerkiksi sitä, että jos haluat teippiin tekstiä tai kuvia, teemme materiaalit sen mukaisesti. Haluatko yrityksesi logon tai kenties hauskan tai napakan viestin? Se ei ole ongelma! Autamme mielellämme!


Kaiken kaikkiaan yksilöllinen, painettu teippi (tai pakkausteippi) on fiksu investointi, jonka avulla saat logosi näkyviin kaikkialla, missä se kulkeekin. Logollinen pakkausteippi on myös erittäin toimiva tunnusmerkki, kun kuljetuksessa kadoksissa olevaa pakettia etsitään muiden ruskeiden pakettien joukosta…Pakkausteippi toimii toki hyvin muussakin tarkoituksessa esim. kun pakkaat laatikoita muuttoa varten jne. Rullakohtainen hinta yleensä halpenee, mitä enemmän ostat, joten tämä on edullinen tapa näkyä ja ratkaista jokapäiväisiä käytännön ongelmia!
Muista: vahva brändi ei ala vain asiakkaasta, vaan myös toimituksesta! Pakkausteippi on enemmän kuin pelkkä työväline, se on myös osa yrityksen visuaalista ilmettä.


Pakkausteippi

Tuotteiden lukumäärä: 6

Järjestä:
Pakkausteippi - Standard
Standard pakkausteippimme on valmistettu PVC:stä, mikä tekee teipistä kestävämmän ja vahvemman. Se on myös hiljaisempi kuin edullinen PP-teippi. Brändätty pakkausteippi on kustannustehokas tapa erottua sekä näkyä uusien, potentiaalisten asiakkaiden silmiin!
Alk. 2,64 €
ilman alv
Pakkausteippi - Voimapaperi
Ympäristöystävällinen ja kestävä pakkausteippi voimapaperista omalla painatuksella. Teippi voidaan kierrätättää yhdessä pahvisen pakkauksen kanssa. Brändätty pakkausteippi on kustannustehokas tapa erottua sekä näkyä uusien, potentiaalisten asiakkaiden silmiin!
Alk. 3,49 €
ilman alv
Edullinen
Pakkausteippi - Edullinen
Tämä on edullisin pakkausteippimme omalla painatuksella. Pakkausteippi sopii erinomaisesti pienille ja keskikokoisille paketeille. Ihanteellinen kaupoille ja yrityksille, jotka etsivät edullista pakkausteippiä omalla painatuksella. Brändätty pakkausteippi on kustannustehokas tapa erottua sekä näkyä uusien, potentiaalisten asiakkaiden silmiin!
Alk. 1,41 €
ilman alv
Pakkausteippi - Ohut
Ohut pakkausteippi, joka sopii hyvin pienille ja keskikokoisille paketeille. Teippi on valmistettu PP-materiaalista. Pakkausteipin logopainatus lisää persoonallisuutta ja ammattimaisuutta pakettiisi.
Alk. 1,32 €
ilman alv
Pakkausteippi - Vahva
Erittäin vahva pakkausteippi on valmistettu PVC:stä. Teippi on 50my, mikä tekee siitä erityisen kestävän ja antaa hyvän pidon. Täydellinen raskaille paketeille ja pitkien matkojen paketeille. Brändätty pakkausteippi on kustannustehokas tapa erottua sekä näkyä uusien, potentiaalisten asiakkaiden silmiin!
Alk. 3,49 €
ilman alv
Pakkausteippi - Paperi, edullinen
Ympäristöystävällinen ja kestävä pakkausteippi paperista omalla painatuksella. Teippi voidaan kierrätättää yhdessä pahvisen pakkauksen kanssa. Brändätty pakkausteippi on kustannustehokas tapa erottua sekä näkyä uusien, potentiaalisten asiakkaiden silmiin!
Alk. 3,30 €
ilman alv

Mitä teidän lähetys kertoo teistä?

Pakkausteipin merkitys on kasvanut, kun netistä tilattujen pakettien määrä on lisääntynyt. Usein ainoa fyysinen kontakti tavarantoimittajaan on pakkaus ja sen sisältö. Siksi on hyvä kriittisesti tarkastella omia lähetyksiä, mitä teidän paketti kertoo teistä? Minkälaisen vaikutelman teistä saa yrityksenä?

PP-teippi (Polypropen pakkausteippi)

PP-teippi on edullisin pakkausteippi. Teippi on hiukan ohuempi kuin PVC-teippi. Tämä teippi toimii hyvin pienempien pakkausten sulkemisessa.

PVC-teippi (Polyvinylklorid pakkausteippi)

PVC-teippi on ehdottomasti eniten myydyin teippimme. Se on kestävämpää ja vahvempaa kuin PP-teippi, joten se sopii isoille paketeille tai paketeille, jotka kulkevat pitkän matkan.

Papperiteippi (Voimapaperi)

Voimapaperista valmistettu pahviteippi on ympäristöystävällisin vaihtoehto. Osa asiakkaista pitää myös paketin ulkonäöstä, kun ruskea paketti suljetaan ruskella pahviteipillä. Voimapaperi pahviteipissä on erittäin hyvä tarttuvuus ja se on kestävää.