Sateenvarjo painatuksella

Sateenvarjo on liikelahja, jota tarvitsee jokainen, joten se on oiva tuote yrityksen mainokselle tai logolle. Ja sateisena aamuna sateenvarjoa painatuksella osaa todella arvostaa!

Sateenvarjo painatuksella - näkyvä mainospaikka yrityksellesi

Aikana, jolloin kilpailu on kovaa ja jokainen yritys taistelee asiakkaiden huomiosta, on erityisen tärkeää erottua muista. Erottuminen on ratkaisevaa yrityksesi menestyksen kannalta. Yksi näkyvä ja kustannustehokas tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä ovat mainossateenvarjot.

Sateenvarjot painatuksella ovat olleet jo pitkään suosittu valinta yrityksille, jotka haluavat näkyä hienovaraisesti tarpeellisella tavalla. Kun tilaat meiltä uniikisti painettuja sateenvarjoja, et saa ainoastaan suojaa sateelta - saat myös mahdollisuuden tuoda logosi tai iskulauseesi esille näkyvällä tavalla.


Sateenvarjo logopainatuksella

Sateenvarjojen koko mahdollistaa sekä tekstin että näyttävien kuvien painamisen niihin, joten ne ovat täydellisiä mainospaikkoja yrityksille. Oikeanlaisella suunnittelulla sateenvarjot toimivat mainoksina, jotka tavoittavat ihmiset siellä, missä he todennäköisimmin ovat - ulkona ja liikkeessä.

Erilaiset mainostuotteet omalla logolla tai mainospainatuksella antavat ammattimaisen kuvan yrityksestä ulospäin. Se on osa teidän brändistrategiaanne, johon kannattaa käyttää aikaa ja resursseja, jotta se toimii ja jää mieleen sekä organisaation sisällä että asiakkaidenne keskuudessa.

Painetut, uniikit sateenvarjot

Painettujen sateenvarjojen tilaaminen on nopeaa ja helppoa ja meillä koko tuotantoprosessi tapahtuu ”talon sisällä”, mikä takaa parhaan mahdollisen laadun ja pitää hinnat alhaisina - halpojen sateenvarjojen ei todellakaan tarvitse tarkoittaa alhaista laatua!


Pyrimme mahdollisimman lyhyeen toimitusaikaan tilauksen ja toimituksen välillä, joten riippumatta siitä, missä päin yrityksesi sijaitseekaan. Uudet mainossateenvarjosi saapuvat perille nopeammin kuin uskotkaan!


Tarjoamme erilaisia painatus vaihtoehtoja; voit valita joko klassisen mustavalkopainatuksen tekstin/kuvan/logon tai väritulostuksen riippuen siitä, mitä yrityksen graafinen profiili edellyttää. Kannattaa miettiä enemmän silti sitä mitä haluat viestiä kuin sitä, kuinka paljon rahaa käytät - joskus juuri se yksinkertaisin viesti on vahvin! 


Olemme totta kai apunamme koko tilausprosessin ajan. Jos matkan varrella ilmenee kysymyksiä - henkilökuntamme on valmiina auttamaan sekä sähköpostitse että puhelimitse joka arkipäivä toimistoaikana.


Ostamalla ihmisille tarpeellisia myynninedistämistuotteita, kuten nämä logopainetut sateenvarjot, saat ainutlaatuisen mahdollisuuden näkyä kaduilla, toreilla tai puistoissa - siellä missä ihmiset liikkuvat. Hyvä investointi alkaa usein pienemmällä kuin luuletkaan, joten ei pidä unohtaa sateenvarjon potentiaalia!

Yhteenvetona voidaankin todeta, että on monia hyviä syitä, miksi yrityksesi kannattaa hankkia sateenvarjot omalla painatuksella - valitse siis toimittajaksi yritys, joka takaa parhaan palvelun ja tuotevalikoiman!


Sateenvarjo

Tuotteiden lukumäärä: 18

Järjestä:
Printerin vinkit
Golf sateenvarjo - Zeke - 30"
Golf sateenvarjo liikelahjaksi omalla painatuksella. Sateenvarjo on valmistettu metallista, muovista ja polyesteristä. Tämä sateenvarjo on suurin sateenvarjoistamme ja siitä löytyy monia eri värivaihtoehtoja.

+3

+5

Alk. 9,44 €
Golf sateenvarjo - Zeke - 30" Bullet
Sateenvarjo - Värillinen sisältä
Sisältä värikäs automaattisesti kokoontaittuva sateenvarjo. Sateenvarjossa on 8 paneelia, muovikahva ja se suljetaan tarranauhalla.
Alk. 9,01 €
ilman alv
Sateenvarjo - Taitettava - Mauro Conti Mauro Conti
Mauro Conti laadukas sateenvarjo, jonka koko on Ø 97 x 58 cm. Sateenvarjoa saa sekä mustana että beigenä. Tilaa Tästä luksus mainoslahja asiakkaillenne.
Alk. 10,57 €
ilman alv
Sateenvarjo - Klassikko Charles Dickens
Charles Dickens sateenvarjo lasikuituvarrella ja nahka kahvalla.
Alk. 18,29 €
ilman alv
Sateenvarjo - Elegantti - Mauro Conti Mauro Conti
Korkealaatuinen elegantti musta sateenvarjo, johon voitte tilata meiltä oman painatuksen.
Alk. 12,84 €
ilman alv
Sateenvarjo - Kuviollinen sisältä
Sateisen päivän oma värikäs kupla varjon alla. Sisältä värikäs sateenvarjo, jossa on puinen varsi ja yläosat.
Alk. 9,31 €
ilman alv
Sateenvarjo - Lasikuitu - Mauro Conti Mauro Conti
Tilaa meidän kautta omalla painatuksella ylellinen Mauro Conti sateenvarjo.
Alk. 9,96 €
ilman alv
Sateenvarjo - Läpikuultava 23 Bullet
Läpinäkyvä sateenvarjo, jossa on metallinen runko ja muovinen kahva. Automaattisesti taittuva. Tämä varjo sopii kaikkiin asuihin ja kaikille - loistava liikelahja teidän omalla painatuksella!
Alk. 6,77 €
ilman alv
Sateenvarjo - Deco Avenue
Tässä automaattisessa sateenvarjossa on kaksi kerrosta ja se taittuu automaattisesti kokoon. Toimitetaan lahjapakkauksessa.
Alk. 25,20 €
ilman alv
Sateenvarjo- Monivärinen
Tässä sateenvarjossa on sateenkaarenvärit ja hyvin tilaa teidän mainokselle. Tällä tuotteella taatusti näkyvyyttä teidän brändille.
Alk. 10,79 €
ilman alv
Sateenvarjo - Ylellinen
Ylellinen sateenvarjo automaattisella avautumismekanismilla ja 8 paneelilla. Tilaa liikelahjaksi omalla painatuksella.
Alk. 13,73 €
ilman alv
Sateenvarjo - Moninvärinen
Värikäs sateenvarjo automaattisella avautumismekanismilla ja 8 paneelilla. Sateenvarjossa on metallikahva ja tarrakiinnitys.
Alk. 7,05 €
ilman alv
Sateenvarjo - Klassinen 23
Klassinen sateenvarjo puisella varrella ja kahvalla. Sateenvarjossa on 8 paneelia ja sen mitat ovat Ø 105 x 90 cm.
Alk. 5,42 €
ilman alv
Sateenvarjo - Myrskynkestävä
Paneeleissa olevat ilma-aukot tekevät tästä sateenvarjosta myrskyn kestävän. Varjon mitat ovat Ø130 x 100 cm. Tilaa omalla painatuksella helposti nettikaupasta pahan päivän varalle.
Alk. 15,23 €
ilman alv
Sateenvarjo - Heijastava
Tämän sateenvarjon erikoisuus on heijastin reuna. Loistava mainostuote, joka tuo kirjaimellisesti turvaa ja suojaa!
Alk. 9,46 €
ilman alv
Matkasateenvarjo Marksman
3-osainen matkasateenvarjo, jossa on automaattinen taittaminen ja avaaminen. Erinomainen mainoslahja sateisien päivien varalle.
Alk. 21,26 €
ilman alv
Sateenvarjo - Spark Avenue
Musta sateenvarjo, jossa on värikäs kahva ja varsi. Sateenvarjossa on eksklusiivinen muotoilu ja automaatti mekanismi. Tästä mallista löytyy 5 eri värivaihtoehtoa.
Alk. 10,23 €
ilman alv
Myrsky sateenvarjo - Noon Marksman
23" automaattinen myrskysateenvarjo tuulenpitävällä järjestelmällä, joka tarjoaa maksimaalisen joustavuuden myrskyisissä olosuhteissa. Tätä sateenvarjoa on saatavilla mustana ja harmaana.
Alk. 19,68 €
ilman alv

Sateenvarjo painatuksella - paljon erilaisia malleja

Mitä enemmän sateenvarjossa on paneeleja, sitä pyöremmältä se näyttää. Muodon lisäksi voitte valita joko suoran tai kaarevan kahvan. Lisäksi kahvan voi valita joko puisena tai muovisena. Yrityksen painatus voi olla joko yhden tai useamman paneelin kokoinen. Sateenvarjo etu profiilituotteena on sen suuri painatus pinta-ala - tilaa on logolle ja sloganillekin. Teidän ei tarvitse siis huolehtia painatuksen näkyvyydestä! Joissakin malleissa painatus voidaan tehdä myös kahvaan. Valikoimastamme löytyy useita eri värejä sekä malleja, joissa sisäpuoli voi olla kuviollinen ja ulkopinta värillinen. Olisiko se teidän valita joillain hauskalla kuvalla?

Kaikki voivat käyttää mainossateenvarjoa

Paras asia sateenvarjossa profiilituotteena on, että niitä käyttävät kaikki. Sateisena päivänä se on todellinen "hengenpelastaja" pitäen vaatteet kuivina. Varjoja voi olla toimistolla tai hotellilla varalla vierailijoille ja näin heidän päivä on pelastettu. Jokainen kotitalous tarvitsee useamman sateenvarjon, mutta jostain syystä tämä ei ole silti se ostoslistan ykköstuote. Ja tokihan näitä menee rikki tuulisina päivinä, joten uusia tarvitaan koko ajan. Sateenvarjo voi olla messukilpailun palkinto tai lahja isommille asiakkaille. Sen käyttömahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Ja se on todella näkyvä mainospaikka sateisena päivänä!

Muutama vinkki sateenvarjon valintaan

Jos tuntuu, että oikean sateenvarjon valinta on haastavaa, anna meidän auttaa. Kokemuksesta osaamme neuvoa mikä malli voisi toimia teidän tarkoitukseenne. Tai mitkä värit voisivat toimia parhaiten teidän logon tai sloganin painatuksen kanssa. Valikoimistamme löytyy perusmallien lisäksi suuret golf sateenvarjot, matkasateenvarjot sekä varjot led-valolla. Tarvitseko apua tuotteen valinnassa? Me autamme, soita tai laita sähköpostia.