Turvallisuus painatuksella

Täältä löydätte erilaisia tuotteita lisämään turvallisuutta. Kaikkiin tuotteisiin voidaan painaa teidän oma uniikki painatus. Osoita että välität, antamalla lahja, joka lisää turvallisuutta. Jokainen tämän kategorian liikelahja on kuin vakutuus pahan päivän varalle.
Turvallisuus

Suositut turvallisuus

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Heijastinliivi lapsille - tarranauha
Lasten heijastinliivejä omalla painatuksella on saatavilla kolmessa eri koossa, jotka sopivat lapsille aina esikoulusta yläkouluun. Liivi on helppo kiinnittää tarranauhalla edestä.
Alk. 2,45 €
ilman alv
Heijastinliivi lapsille - pään yli puettava
Tämä heijastinliivi sopii 120 - 136 cm pituisille lapsille ja se on helppo vetää pään yli. Liivin sivuilla on joustavat nauhat, jotka pitävät sen paikoillaan
Alk. 2,45 €
ilman alv
Turvaliivi säilytyspussissa  Bullet
Aikuisten turvaliivi, jossa on mukana säilytyspussi. Teidän mainospainatus voidaan painaa turvaliivin rintaan tai selkään. Jos tahdot painatuksen molempiin, ota yhteyttä asiakaspalveluun hello@printer.fi
Alk. 6,14 €
ilman alv
Turvaliivi ammattikäyttöön  Bullet
Oranssi tai keltainen turvaliivi ammattikäyttöön.
Alk. 4,64 €
ilman alv
Tarvitsetko lisää vaihtoehtoja liikelahjaanne? Asiakaspalvelumme on täällä valmiina auttamaan teitä ja etsimään lukuisten tavaratoimittajiemme valikoimista teille sopivia tuotteita. Kysy lisää hello@printer.fi - yleensä löydämme asiakkaan ideaan sopivan tuotteen kilpailukykyiseen hintaan!