Profiilivaatteet painatuksella

Mainosvaatteet ovat tehokas tapa tulla nähdyksi ja lisätä brändin tai yrityksen tunnettavuutta. Ne ovatkin yksi tärkeimmmistä mainostuotteista. Erilaisilla mainosvaatteilla voidaan helposti myös lisätä työntekijöiden positiivista mielikuvaa työnantajastaan. Sopivan tuotteen valitseminen ei vaan aina ole niin helppoa, joten asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään valitsemaan sen oikean tuotteen ja siihen sopivan painatuksen.

Mainosvaatteet omalla painatuksella - yksi tärkeimmistä mainostuotteista

Mainosvaatteet omalla painatuksella ovat yksi parhaita tapoja lisätä yrityksen tai tuotteen näkyvyyttä. Mainosvaatteista on tullut tärkeä osa yrityksen näkyvyyden ja tunnettavuuden lisäämistä aina pienistä uusista yrityksistä suuriin monikansallisiin organisaatioihin.

Miksi hankkia mainosvaatteita omalla mainospainatuksella?

Vaatteet omalla painatuksella toimivat tehokkaana mainoksena yrityksellesi. Kun työntekijät käyttävät yrityksen logopainettuja vaatteita, heistä tulee brändisi liikkuvia mainoksia. Se tekee heistä välittömästi tunnistettavia ja auttaa vahvistamaan yrityskuvaanne.

Mainosvaatteiden hyödyt menevät kuitenkin paljon pidemmälle kuin pelkkä mainos selässä tai edessä. Ne voivat myös auttaa luomaan henkilöstön keskuudessa yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, mikä lisää tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä.

Miten me voimme auttaa teitä?

Tarjoamme korkealaatuisia mainos- ja yritysvaatteita verkkokaupassamme. Valikoimasta löytyy kaikkea T-paidoista ja hupparista takkeihin, hattuihin, työhousuihin - kyllä, kaikkeen, mitä voit kuvitella vaatteiden osalta! Ja jos sitä teidän haluamaanne vaatetta ei löydy nettikaupastamme, kannattaa laittaa sähköpostia hello@printer.fi Me etsimme teille sen tuotteen lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista.

Kaikki mainosvaatteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan kestävät myös päivittäistä kulutusta niin töissä kuin vapaa-ajallakin.


Ja mikä parasta? Hoidamme koko prosessin suunnittelusta lopulliseen tuotantoon - kaikki samasta paikasta! Meidän avullamme sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista tilausprosesseista tai pitkistä toimitusajoista.


Eli jos tahdotte oman painatuksen vaatteisiin - kanssamme se on helppoa! Tarjoamme ammattitaitoista palvelua sekä teksti- että kuvapainatukseen vaatteisiin. Ja totta kai myös brodeerausta!

Yrityksen logon suunnitteluun on yleensä käytetty aikaa ja rahaa, joten miksi et esittelisi sitä niin, että kaikki näkevät sen? Halusitpa sitten logosi rintakehän etupuolelle tai huomaamattomasti sivulle - me voimme toteuttaa sen! Viime vuosina nämä erilaiset merkkaukset ovat muuttuneet vähemmän huomiota herättäväksi, joka on puolestaan lisännyt mainosvaatteiden käyttöä. Mutta tyyli kannattaa valita juuri teidän yrityksen tai tuotteenne tyyliin sopivaksi.

Entä jos tahdotte hankkia henkilöstöllenne edullisia, mutta laadukkaita ratkaisuja? Tiedämme, miten tärkeää edullisuus on monille yrityksille, erityisesti pienemmille yrityksille, joiden budjetti on rajallinen. Meiltä löydätte mainosvaatteet aina kilpailukykyiseen hintaan.

Kun puhutaan markkinoinnista, ajatukset kääntyvät usein digitaaliseen mainontaan, sosiaalisen median kampanjoihin jne., mutta perinteisiä menetelmiä, kuten mainos- ja yritysvaatteiden käyttöä, ei missään nimessä pidä aliarvioida.

Mainostuotteiden, kuten vaatteiden, käyttö tarjoaa mahdollisuuden tulla nähdyksi lukemattomia kertoja päivässä, mitä mikään digitaalinen kampanja ei voi saavuttaa!

Oikealla väri- ja muotoilu yhdistelmällä yrityksen nimi tai logo varmasti huomataan potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Kannattaakin miettiä, minkälainen painatus ja tyyli puhuttelee juuri teidän yrityksen kohderyhmää.


Tartu tilaisuuteen jo tänään - tutustu henkilökohtaisen brändäykseen ja etsi oma mainoslahjasi laajasta valikoimastamme korkealaatuisia mainos- ja yritysvaatteita.


Profiilivaatteet

Suositut profiilivaatteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Kevyt untuvaliivi - Naiset - Fairview  Elevate
Lämmin kevyt untuvaliivi, jossa on 90 % untuvaa ja 10 % höyheniä. Untuvaliivi on vettä hylkivä, höyryä läpäisevä ja tuulenpitävä. Tämä toppaliivi pitää sinut taatusti lämpimänä ulkona liikkuessa. Liivistä on saatavana koot XS-XXL.
Alk. 86,62 €
ilman alv
Ekologinen
Vegaani
Printerin vinkit
Stanley & Stella Climber miesten toppaliivi  Stanley/Stella
Stanley Climber - Tyylikäs, klassinen miesten toppaliivi. Liivi on vaate, josta on tullut viime aikoina trendikäs, mutta sen lisäksi se on hyvin käytännöllinen. Sisäänommellut sivupaneelit antavat liiville vartaloa myötäilevän istuvuuden. Liivissä on kaksi vetoketjutaskua ja korkea kaulus. Soveltuu loistavasti niin työvaatteeksi kuin liikelahjaksi omalla painatuksella tai brodeerauksella. Liivistä on saatavana koot S-3XL.
Alk. 46,80 €
ilman alv
Ekologinen
Patagonia miesten untuvaliivi  Patagonia
Kevyt ja tuulenpitävä untuvaliivi. Liivi voidaan helposti pakata sisätaskuunsa. Sisätaskussa on myös silmukka, johon on mahdollista kiinnittää karabiini. Näin liivi voidaan ripustaa esimerkiksi reppuun, jolloin se ei vie tilaa. Liivistä on saatavana koot XS - XXL.
Alk. 190,89 €
ilman alv
Ekologinen
Haglöfs Spire Mimic naisten toppaliivi  Haglöfs
Täydellinen toppaliivi ulkoiluun. Kestävä ja tuulenpitävä ulkokangas sekä lämmin eristys, jossa on untuvaa muistuttava tunne. Liivissä on etutaskut vetoketjulla sekä joustavat hihansuut kädentien kohdalla parempaa istuvuutta varten.Liivistä on saatavana koot XS - XXL.
Alk. 188,01 €
ilman alv

Oikein valitut mainosvaatteet

Ensimmäinen askel kohti oikeaa mainosvaatetta on miettiä, kuka vaatetta käyttää, mikä on vaatteen tarkoitus? Tuleeko vaate omalle henkilökunnalle vai onko se lahja asiakkaalle? Jos vaate on esim. tulossa messuille voi se olla painatuksen osalta näyttävämpi kuin huppari, jota myyntiedustaja käyttää asiakastapaamisessa. Tai käytetäänkö työvaatetta keittössä vai rakennustyömaalla? Painatuksen lisäksi on siis hyvä pohtia vaatteen kestävyyttä sen käyttöä ajatellen. Olemme valinneet valikoimaamme eri käyttötarkoitukseen suunniteltuja, korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja profiilivaatteita. Valvomme huolellisesti sekä materiaalien että itse painatusprosessin vaiheita, jotta voisimme taata tuotteiden mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Mainosvaatteet omille työntekijöille

Yhtenäiset työvaatteet luovat porukkahenkeä, mutta ne myös tekevät henkilökunnan näkyväksi asiakkaille. Ne helpottavat työntekijän arkea poistamalla vaate tuskailut aamuista. Painatuksen vaatteisiin valitsette te itse - onko se logo, yrityksen nimi, slogan vai työntekijän nimi? Onko painatuksen tarkoitus olla iso vai hillitympi ja mihin tahtoisitte sen sijoittaa? Viime vuosina on selkeästi ollut suunta kohti hillitympiä painatuksia, kun kyseessä on ollut vaate, jota käytetään enemmän juuri vapaa-aikana. Valikoimassa on mainosvaatteita eri vuoden aikoihin. Löydät meiltä esim. takit, huppari, pikeet, huivit , lippikset sekä kylpytakit ja kaikki omilla painatuksilla. Laaja valikoima mahdollistaa paitsi sopivat vaatteet työntekijöille, myös loistavat lahjat asiakkaille. Ja hyvin suunnitellulla painatuksella jokainen profiilivaate on mainospaikka ja kertoo teidän yrityksestänne.

Mainosvaatteet vapaa-aikaan

Mainosvaatteet eivät ole ainoastaan työvaatteita, vaan hyvin usein myös vapaa-ajalla käytettäviä vaatteita teidän logolla. Valikoimissamme on paljon vaatteita, jotka ovat loistavia lahjoja työntekijöilllle sekä asiakkaille. Voimme tehdä teidän oman painatuksen kylpytakeista lippiksiin unohtamatta suosikkeja t-paitoja ja huppareita. Mainosvaatteiden tarkoitus ei ole ainoastaan ilahduttaa teidän asiakkaitanne vaan myös tehdä yritystänne tunnetummaksi. Lippalakki painatuksella on näkyvä mainospaikka ja saavuttaa käyttöikänsä aikana suuren määrän potentiaalisia asiakaskontakteja. Tärkeintä on suunnitella painatus niin, että mainosvaatteen saaja haluaa käyttää tuotetta ja näin saavutatte siitä maksimaalisen hyödyn.

Kolme kovaa kriteeriä mainosvaatteen valinnassa:

  1. Käyttökohde – Missä mainosvaatetta on tarkoitus käyttää? Onko se messuilla näkymistä, asiakastapaamissa käymistä varten vai rantasaunalla rentoutumiseen? Onko vaate joka päiväiseen käyttöön työntekijälle vai joululahja asiakkaalle?
  2. Oikea tuote oikeaan hetkeen – Tärkeää on miettiä mikä vaate tai asuste on oikea juuri teidän yritykselle tai tapahtumaan? Minkä viestin tahdotte kertoa mainosvaatteella?
  3. Painatuksen suunnittelu – Mitä painetaan - onko se logo, yrityksen nimi tai joku slogan? Millä tyylillä painatus tehdään - onko se näyttävä huomionherättäjä vai hillitty ja hienovarainen? Minne painatus sijoitetaan? Painatukseen vaikuttaa suuresti se, onko vaatetta tarkoitus käyttää töissä vai vapaa-ajalla. Viime aikoina on selvästi ollut suuntaus vähemmän huomiota herättäviin painatuksiin, jolloin tuotetta on usein helpompi käyttää. Ja koko mainosvaatteen tarkoitustahan on, että vaatetta käytetään.