Profiilivaatteet painatuksella

Mainosvaatteet ovat ehkä helpoin tapa tulla nähdyksi ja ne ovatkin yksi tärkeimmmistä mainostuotteista. Sopivan tuotteen valitseminen ei aina ole niin helppoa, joten asiakaspalvelumme auttaa teitä mielellään valitsemaan sen oikean tuotteen ja siihen sopivan painatuksen.

Mainosvaatteet omalla painatuksella - yksi tärkeimmistä mainostuotteista

Mainosvaatteet omalla painatuksella ovat yksi parhaita tapoja lisätä yrityksen tai tuotteen näkyvyyttä. Mainosvaatteista on tullut tärkeä osa yrityksen näkyvyyden ja tunnettavuuden lisäämistä aina pienistä uusista yrityksistä suuriin monikansallisiin organisaatioihin.

Miksi hankkia mainosvaatteita omalla mainospainatuksella?

Vaatteet omalla painatuksella toimivat tehokkaana mainoksena yrityksellesi. Kun työntekijät käyttävät yrityksen logopainettuja vaatteita, heistä tulee brändisi liikkuvia mainoksia. Se tekee heistä välittömästi tunnistettavia ja auttaa vahvistamaan yrityskuvaanne.

Mainosvaatteiden hyödyt menevät kuitenkin paljon pidemmälle kuin pelkkä mainos selässä tai edessä. Ne voivat myös auttaa luomaan henkilöstön keskuudessa yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, mikä lisää tuottavuutta ja työtyytyväisyyttä.

Miten me voimme auttaa teitä?

Tarjoamme korkealaatuisia mainos- ja yritysvaatteita verkkokaupassamme. Valikoimasta löytyy kaikkea T-paidoista ja hupparista takkeihin, hattuihin, työhousuihin - kyllä, kaikkeen, mitä voit kuvitella vaatteiden osalta! Ja jos sitä teidän haluamaanne vaatetta ei löydy nettikaupastamme, kannattaa laittaa sähköpostia hello@printer.fi Me etsimme teille sen tuotteen lukuisten tavarantoimittajiemme valikoimista.

Kaikki mainosvaatteemme on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka eivät ainoastaan näytä hyvältä, vaan kestävät myös päivittäistä kulutusta niin töissä kuin vapaa-ajallakin.


Ja mikä parasta? Hoidamme koko prosessin suunnittelusta lopulliseen tuotantoon - kaikki samasta paikasta! Meidän avullamme sinun ei tarvitse huolehtia monimutkaisista tilausprosesseista tai pitkistä toimitusajoista.


Eli jos tahdotte oman painatuksen vaatteisiin - kanssamme se on helppoa! Tarjoamme ammattitaitoista palvelua sekä teksti- että kuvapainatukseen vaatteisiin. Ja totta kai myös brodeerausta!

Yrityksen logon suunnitteluun on yleensä käytetty aikaa ja rahaa, joten miksi et esittelisi sitä niin, että kaikki näkevät sen? Halusitpa sitten logosi rintakehän etupuolelle tai huomaamattomasti sivulle - me voimme toteuttaa sen! Viime vuosina nämä erilaiset merkkaukset ovat muuttuneet vähemmän huomiota herättäväksi, joka on puolestaan lisännyt mainosvaatteiden käyttöä. Mutta tyyli kannattaa valita juuri teidän yrityksen tai tuotteenne tyyliin sopivaksi.

Entä jos tahdotte hankkia henkilöstöllenne edullisia, mutta laadukkaita ratkaisuja? Tiedämme, miten tärkeää edullisuus on monille yrityksille, erityisesti pienemmille yrityksille, joiden budjetti on rajallinen. Meiltä löydätte mainosvaatteet aina kilpailukykyiseen hintaan.

Kun puhutaan markkinoinnista, ajatukset kääntyvät usein digitaaliseen mainontaan, sosiaalisen median kampanjoihin jne., mutta perinteisiä menetelmiä, kuten mainos- ja yritysvaatteiden käyttöä, ei missään nimessä pidä aliarvioida.

Mainostuotteiden, kuten vaatteiden, käyttö tarjoaa mahdollisuuden tulla nähdyksi lukemattomia kertoja päivässä, mitä mikään digitaalinen kampanja ei voi saavuttaa!

Oikealla väri- ja muotoilu yhdistelmällä yrityksen nimi tai logo varmasti huomataan potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa. Kannattaakin miettiä, minkälainen painatus ja tyyli puhuttelee juuri teidän yrityksen kohderyhmää.


Tartu tilaisuuteen jo tänään - tutustu henkilökohtaisen brändäykseen ja etsi oma mainoslahjasi laajasta valikoimastamme korkealaatuisia mainos- ja yritysvaatteita.


Profiilivaatteet

Suositut profiilivaatteet

Muut asiakkaat pitivät näistä tuotteista
Ekologinen
Kawartha t-paita, miehet  Elevate
Pehmeä ja mukava t-paita v-pääntiellä. T-paita on valmistettu 95 % luomupuuvillasta ja 5 % elastaanista. Tätä t-paitaa löytyy useissa eri väreissä ja se on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 15,39 €
ilman alv
Pipo - Kangasmerkki  Beechfield
Tässä trendikkäässä pipossa on iso, tasainen kangasmerkki, johon teidän mainospainatus tehdään. Pipoa on saatavana useissa väreissä, jotka voidaan yhdistää kauniisti valitun painatuksen kanssa! Täydellinen pipo mainoslahjaksi painatuksen kanssa!
Alk. 3,02 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Re-Creator Unisex t-paita  Stanley/Stella
Re-Creator - T-paita kierrätysmateriaalista, joka sopii täydellisesti sekä miehille että naisille. T-paidan istuvuus on normaali. Tämä t-paita on loisto valinta työvaatteeksi sekä mainoslahjaksi omalla logo- tai mainospainatuksella.
Alk. 8,14 €
ilman alv
Vegaani
Luomu puuvilla
Stanley & Stella Locker Heavy Unisex huppari  Stanley/Stella
Locker Heavy - Unisex-huppari pitkällä vetoketjulla ja taskulla. Pehmeä, rento huppari, jossa voit todellakin tuntea olosi mukavaksi! Kangas on 100% luomupuuvillaa. Tämä on loisto valinta liikelahjaksi yrityksille, joille ympäristöasiat ovat erityksen tärkeitä. Soveltuu hyvin totta kai myös työvaatteeksi.
Alk. 48,63 €
ilman alv

Oikein valitut mainosvaatteet

Ensimmäinen askel kohti oikeaa mainosvaatetta on miettiä, kuka vaatetta käyttää, mikä on vaatteen tarkoitus? Tuleeko vaate omalle henkilökunnalle vai onko se lahja asiakkaalle? Jos vaate on esim. tulossa messuille voi se olla painatuksen osalta näyttävämpi kuin huppari, jota myyntiedustaja käyttää asiakastapaamisessa. Tai käytetäänkö työvaatetta keittössä vai rakennustyömaalla? Painatuksen lisäksi on siis hyvä pohtia vaatteen kestävyyttä sen käyttöä ajatellen. Olemme valinneet valikoimaamme eri käyttötarkoitukseen suunniteltuja, korkealaatuisista materiaaleista valmistettuja profiilivaatteita. Valvomme huolellisesti sekä materiaalien että itse painatusprosessin vaiheita, jotta voisimme taata tuotteiden mahdollisimman pitkän käyttöiän.

Mainosvaatteet omille työntekijöille

Yhtenäiset työvaatteet luovat porukkahenkeä, mutta ne myös tekevät henkilökunnan näkyväksi asiakkaille. Ne helpottavat työntekijän arkea poistamalla vaate tuskailut aamuista. Painatuksen vaatteisiin valitsette te itse - onko se logo, yrityksen nimi, slogan vai työntekijän nimi? Onko painatuksen tarkoitus olla iso vai hillitympi ja mihin tahtoisitte sen sijoittaa? Viime vuosina on selkeästi ollut suunta kohti hillitympiä painatuksia, kun kyseessä on ollut vaate, jota käytetään enemmän juuri vapaa-aikana. Valikoimassa on mainosvaatteita eri vuoden aikoihin. Löydät meiltä esim. takit, huppari, pikeet, huivit , lippikset sekä kylpytakit ja kaikki omilla painatuksilla. Laaja valikoima mahdollistaa paitsi sopivat vaatteet työntekijöille, myös loistavat lahjat asiakkaille. Ja hyvin suunnitellulla painatuksella jokainen profiilivaate on mainospaikka ja kertoo teidän yrityksestänne.

Mainosvaatteet vapaa-aikaan

Mainosvaatteet eivät ole ainoastaan työvaatteita, vaan hyvin usein myös vapaa-ajalla käytettäviä vaatteita teidän logolla. Valikoimissamme on paljon vaatteita, jotka ovat loistavia lahjoja työntekijöilllle sekä asiakkaille. Voimme tehdä teidän oman painatuksen kylpytakeista lippiksiin unohtamatta suosikkeja t-paitoja ja huppareita. Mainosvaatteiden tarkoitus ei ole ainoastaan ilahduttaa teidän asiakkaitanne vaan myös tehdä yritystänne tunnetummaksi. Lippalakki painatuksella on näkyvä mainospaikka ja saavuttaa käyttöikänsä aikana suuren määrän potentiaalisia asiakaskontakteja. Tärkeintä on suunnitella painatus niin, että mainosvaatteen saaja haluaa käyttää tuotetta ja näin saavutatte siitä maksimaalisen hyödyn.

Kolme kovaa kriteeriä mainosvaatteen valinnassa:

  1. Käyttökohde – Missä mainosvaatetta on tarkoitus käyttää? Onko se messuilla näkymistä, asiakastapaamissa käymistä varten vai rantasaunalla rentoutumiseen? Onko vaate joka päiväiseen käyttöön työntekijälle vai joululahja asiakkaalle?
  2. Oikea tuote oikeaan hetkeen – Tärkeää on miettiä mikä vaate tai asuste on oikea juuri teidän yritykselle tai tapahtumaan? Minkä viestin tahdotte kertoa mainosvaatteella?
  3. Painatuksen suunnittelu – Mitä painetaan - onko se logo, yrityksen nimi tai joku slogan? Millä tyylillä painatus tehdään - onko se näyttävä huomionherättäjä vai hillitty ja hienovarainen? Minne painatus sijoitetaan? Painatukseen vaikuttaa suuresti se, onko vaatetta tarkoitus käyttää töissä vai vapaa-ajalla. Viime aikoina on selvästi ollut suuntaus vähemmän huomiota herättäviin painatuksiin, jolloin tuotetta on usein helpompi käyttää. Ja koko mainosvaatteen tarkoitustahan on, että vaatetta käytetään.