Juomapullot painatuksella

Mikään ei kannusta terveellisiin tapoihin kuten juomapullo - aina raikasta juomaa saatavilla luontoa säästäen. Täältä löydät juomapullo eri materiaaleista, kaikki omalla painatuksella nettikaupasta totta kai! Logopainetut vesipullot - tehokas tapa vahvistaa brändiäsi.Tarjoamme laajan valikoiman vesipulloja painatuksella yrityksille, jotka haluavat erottua ja luoda vahvemman työyhteisön tai lisätä näkyvyyttään potentiaalisille asiakkaille. Kun painatukseen lisätään yrityksesi logo tai viesti, näistä pulloista voi tulla tehokas apuväline markkinointistrategiasi toteutuksessa.

Yksilölliset painetut juomapullot - täydellinen mainostuote

Kuten vesipullot, myös painetut juomapullot ovat suosittu tuote asiakkaidemme keskuudessa. Niitä käytetään urheilusuoritusten aikana, mutta myös julkisesti, joten ne ovat ahkeria brändilähettiläitä

Erotu massasta yksilöllisellä painatuksella

Valikoimamme vesi- tai urheilu juomapulloihin voidaan tehdä teidän oma painatus. Tämä tarkoittaa, että voit valita eri vaihtoehdoista, kuten yrityksen logosta, tekstistä tai kuvasta, ja luoda ainutlaatuisen liikelahjan, joka kuvastaa yrityksesi identiteettiä.


Logon sijoittelu - avain näkyvyyteen

Hyvin suunniteltu painatus ja logo oikeassa paikassa vaikuttaa suuresti siihen, kuinka paljon huomiota pullosi saa. Alan asiantuntemuksemme ansiosta voimme antaa sinulle vinkkejä ja neuvoja logon parhaasta sijoittelusta optimaalisen näkyvyyden saavuttamiseksi.

Korkealaatuiset vesi- ja urheilu juomapullot edullisesti

Vesi- tai juomapullojen ostamisen ei tarvitse olla kallista! Tarjoamme edullisia vaihtoehtoja, mutta emme koskaan tingi laadusta, sillä Printer.fi asettaa sen etusijalle.


Tilaus ja toimitus - nopeasti ja helposti

Toimitamme tuotteita kaikkialle Suomessa! Nopeiden tuotantoaikojemme ansiosta varmistamme, että saat tuotteesi silloin, kun niitä tarvitset.


Logopainetut mainoslahjat ovat markkinoinnin tukipilari

Myynninedistämistarkoituksessa suunniteltu painatus ei pelkästään vahvista brändiäsi visuaalisesti: se tuo lisäarvoa lisäämällä näkyvyyttä nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa.

Logopainatuksen merkitys vesi- ja juomapulloissa

Yhteenvetona voidaan todeta, että on monia hyviä syitä, miksi sinun kannattaa investoida painettuihin vesipulloihin: ne ovat ympäristöystävällisiä kertakäyttöpullojen ostamisen sijaan ja auttavat sinua kertomaan markkinointiviestiäsi hienovaraisesti, mutta tehokkaasti ihmisten keskuudessa. Ota meihin yhteyttä jo tänään saadaksesi lisätietoja!

Juomapullot

Tuotteiden lukumäärä: 21

Järjestä:
Juomapullo - Flip
650 ml juomapullo aktiviiseen elämään. Tämä alumiinistä valmistettu urheilujuomapullo on kestävä ja pitkäikäinen mainoslahja omalla painatuksella. Tätä urheilujuomapulloa löytyy useissa eri väreissä.
Alk. 4,99 €
ilman alv
Juomapullo - Standard - Läpikuultava
Korkealaatuinen läpinäkyvä juomapullo. Valmistettu läpinäkyvästä muovista ja toimitetaan vakiona yhteensopivan korkin kanssa.
Alk. 1,89 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Classic 700 ml Emballator
Keskikokoinen polkupyörä juomapullo klassisen tyylikkäällä muotoilulla. Valmistettu Ruotsissa biomuovista. Sopii useimpiin pullon pitimiin - toimii toimistossa, pyöräillessä ja kuntosalilla, omalla painatuksella viimeisteltynä totta kai
Alk. 2,55 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Ekologinen
Laadukas, ympäristöystävällinen urheilujuomapullo omalla painatuksella - hyvä vaihtoehto sekä sinulle että luonnolle.
Alk. 2,07 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Team Sport Mini 350 ml Emballator
Tämän urheilujuomapullon etuja ovat pieni koko ja ergonominen muotoilu. Joten se sopii moniin muihinkin käyttötarkoituksiin kuin urheiluun! Loistava myös lapsille, koska sen koko on pienempi. Juomapullo on valmistettu Ruotsissa biomuovista. Pulloissa on iso painatusalue näkyvyyden maksimoimiseksi.
Alk. 2,15 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Team Sport Medium 760 ml Emballator
Tilava urheilujuomapullo, joka sopii erinomaisesti pitkiin, korkean energian urheilusuorituksiin. Pullossa on ergonominen muotoilu, jonka ansiosta siitä saan hyvän, pitävän otteen ja se sopiikin erinomaisesti kaikkiin toiminnan täyteisiin aktiviteetteihin. Valmistettu Ruotsissa biomuovista. Pullossa on suuri painatusalue, joten se sopii täydellisesti brändisi mainostamiseen.
Alk. 2,26 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Pyöräily Small 500 ml Emballator
Kompakti ja kätevä urheilujuomapullo, joka on suunniteltu yhteistyössä ruotsalaisen pyöräilyteamin kanssa. Istuu täydellisesti pullon pitimeen ja sopii useimpiin aktiviteetteihin, kuten pyöräilyyn ja kuntosalille. Isot painatusalueet tekevät brändistäsi näkyvämmän missä ikinä juomapullo liikkuukaan!
Alk. 2,45 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Jooga Bio 650 ml Emballator
Tyylikäs vesipullo, joka sopii niin rauhalliseen joogaan kuin hektiseen arkeenkin. Pienikokoinen, joten sitä on helppo kuljettaa mukana. Pullossa on iso alue omalle painatuksella, joten voit maksimoida brändisi näkyvyyden Sopii erinomaisesti treeneihin ja toimistoon. Valmistettu Ruotsissa biomuovista.
Alk. 3,88 €
ilman alv
Juomapullo - Metallinen
600 ml urheilujuomapullo. Tästä metallisesta juomapullosta löytyy 6 herkullista väriä.
Alk. 6,81 €
ilman alv
Juomapullo - Carabiner - 400 ml
Kestävä alumiini juomapullo - tämä pullo ei joka kolhusta hätkähdä. Tyylikäs liikelahja omalla painatuksella. Juomapullosta löytyy monia herkullisia värejä.
Alk. 2,36 €
ilman alv
Juomapullo - Sali
Urheilujuomapullo, joka sopii täydellisesti kuntosalille, omalla painatuksella. Saatavana kolmessa eri koossa: 600, 750 ja 900 ml. Erittäin suosittu vesipullo kuntosaliasiakkaidemme keskuudessa!
Alk. 1,03 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Team Sport Small 600 ml Emballator
Ihanteellinen juomapullo kuntosaleille ja erilaisiin aktiviteetteihin, kuten padel, crossfit ja HIIT. Pullossa on ergonominen muotoilu, joten siitä saa hyvän otteen. Ison painatuspinta-alan ansiosta se sopii mainiosti mainoslahjaksi lisäämään brändisi näkyvyyttä. Valmistettu Ruotsissa biomuovista.
Alk. 2,16 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Team Sport Large 900 ml Emballator
Juomapullo, jossa on ergonominen muotoilu. Sen ansiosta pullosta saa hyvän otteen, joten se on valmiina toimintaan! Täydellinen kuntosalille sekä padeliin, HIIT:iin, spinningiin tai crossfitiin. Valmistettu Ruotsissa biomuovista. Iso painatusalue lisää brändisi näkyvyyttä.
Alk. 2,47 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - King 1000 ml Emballator
King juomapullon suuri tilavuus tekee siitä optimaalisen joukkueurheiluun ja intensiiviseen harjoitteluun. Tässä pullossa on hyvä pito, joten se sopii täydellisesti kovaan harjoitteluun ja joukkueurheiluun. Valmistettu Ruotsissa biomuovista. Pullossa on iso painatusalue, joka maksimoi brändisi näkyvyyden.
Alk. 2,67 €
ilman alv
Juomapullo - Sky Bullet
Tässä muovisessa juomapullossa on kierrekorkki ja kätevä silmukka ripustamista ja kantamista varten. Pullon tilavuus 650 ml ja sitä on saatavilla useissa raikkaissa väreissä.
Alk. 3,78 €
ilman alv
Juomapullo - Carabiner - 770 ml Bullet
Kestävä alumiini juomapullo ( 770 ml) - tämä pullo ei joka kolhusta hätkähdä. Tyylikäs liikelahja.
Alk. 3,07 €
ilman alv
Juomapullo - Frutti Bullet
Lisää suosikkihedelmäsi vesipullon sisälle säiliöön ja mausta vetesi luonnollisesti. Herkullista makuvettä ilman turhia lisäaineita!
Alk. 9,92 €
ilman alv
Juomapullo - Standard
Korkealaatuinen urheilujuomapullo omalla painatuksella. Saatavana monissa eri väreissä, ja toimitetaan samanvärisen korkin kanssa. Saatavilla kahta kokoa 500/750 ml. Korkin väri voidaan toki haluttaessa valita myös muulla värillä.
Alk. 1,89 €
ilman alv
Juomapullo - Spring Bullet
Tyylikäs juomapullo (600 ml) alumiini kierrekorkilla.
Alk. 5,98 €
ilman alv
Ekologinen
Juomapullo - Pipe Bio 500 ml Emballator
Erinomainen niin työpaikalla kuin joogatunneilla. Pieni ja joustava pullo, jota on helppo kuljettaa. Valmistettu Ruotsissa biomuovista. Maksimaalinen painopinta sopii erinomaisesti omaan painatukseeen. Valitse korkkikorkki tai ponnahduskorkki.
Alk. 4,19 €
ilman alv
Shaker
Edullinen läpikuultava shaker treenijuomien tekoon siivilän avulla.
Alk. 2,36 €
ilman alv

Oma juomapullo painatuksella

Tänä päivänä juomapullo ei kuulu vaan urheiluun. Se sopii joka päiväiseen käyttöön töissä tai mukana laukussa, kun tahdot välttää muovipullojen ostamista kaupasta. Miksi siis et antaisi juomapulloa painatuksella lahjaksi? Voitte valita useista eri materiaaleista käyttötarkoituksen mukaan.

Mainoslahja joka toimii aina

Harva tuote toimii niin monelle ja niin eri tavalla. Se voi olla juomapullo töissä, osa juhlien tarjoilua, pelastaja urheillessa - mutta ennenkaikkea se kannustaa terveelliseen elämäntapaa. Aina raikasta juomaa omasta pullosta.

Juomapullo on ekoteko

Täyttämällä omaa juomapulloa vältetään muovipullojen ostaminen. Se on myös taloudellista, koska tokihan kaupasta ostettuna vesi on kalliimpaa. Juomapullo on siis monella tapaa loistava liikelahja ja pitkäikäinen, usein nähty mainospaikka!