Polkupyörän satulasuoja

ilman alv:
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.
maanantaina 17 kesäk. - keskiviikkona 19 kesäk.
Tämä on arvioitu toimitusaika. Jos teillä on joku oma deadline tuotteille, kerrothan sen meille tilauksen yhteydessä.
Tarvitsetteko nopeamman toimituksen? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme.
Kun olette hyväksyneet sekä tilausvahvistuksen että oikovedoksen, tulee tilauksesta sitova.

Satulasuoja omalla painatuksella

Suosittu liikelahja aina kevään tulessa - satulasuoja. Täydellinen lahja jaettavaksi esim. erilaisissa tapahtumissa. Satulasuojan koko on 26 x 21cm ja se on tehty vedenpitävästä polyesteri 190T:stä. Painatuksen koko voi olla 4 x 4 cm. Tässä tuotteessa toimii loistavasti erilainen, selkeä ja hauskakin viesti. Tämä mainospaikka näkyy koko päivän pyörätelineessä.
Me olemme täällä teitä varten - ota yhteyttä
Jos teillä on kysyttävää tilauksesta tai tarvitsette apua - ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi. Me olemme täällä teitä varten. Autamme teitä koko matkan aina ideasta valmiiseen painatukseen. Voimme auttaa suunnittelussa sekä antaa neuvoja löytämään sen oikean mainoslahjan oikeaan tilanteeseen.
Hintalista
Määrä
Hinta/kpl
Säästät
Tekninen tieto
Koko:
26 x 21 cm
Paino (g.):
8
Materiaali:
polyesteri 190T, PU
Tilavuus:
Painatuksen sijainti:
Etupuolelle
Painoala (mm):
40 x 40
Painatustekniikka:
Siirtokuva
Minimi tilausmäärä:
30 kpl
Lisätarvikkeet:
Pakkauskoko:
1000 kpl
Tuotenumero

Kysymyksiä ja vastauksia

  • Riippumatta siitä teettekö tilauksen nettikaupassa vai sähköpostilla, saatte aina oikovedoksen tarkistettavaksi ennen tuotteiden painoon menoa. Oikovedoksesta on helppo tarkistaa, miltä painatus tulee näyttämään ja tehdä tarvittaessa muutoksia.

  • Kysy tästä asiakaspalvelustamme, joidenkin tuotteiden kohdalla se voi olla mahdollista. Laita asiasta sähköpostia hello@printer.fi tai soita 02-230 6000. Nopein tapa saada vastaus on laittaa chattia.

  • Totta kai katsomme tilauksia tapauskohtaisesti ja usein pystymme nopeuttamaan toimitusta. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi, soita 02 230 6000 tai kysy chatissa, niin katsotaan mitä voimme tehdä juuri teidän tilaukselle!