Festarirannekkeet painatuksella

Festarirannekeet sopivat erinomaisesti lipuiksi erilaisiin tapahtumiin leimojen ja pääsylippujen sijaan. Tutustu täällä laajaan valikoimaamme festarirannekkeita omalla painatuksella ja pyydä tarjous
Festarirannekkeet

Tuotteiden lukumäärä: 13

Järjestä:
Festariranneke - Kudottu ja lukko
Kudotuissa festarirannekkeissa voi olla jopa kahdeksan väriä, tässä mallissa on lisäksi vielä lukko. Täydellinen monipäivisiin tapahtumiin. Usein näitä pidetään kädessä muistona pidempäänkin!
Alk. 0,31 €
ilman alv
Festariranneke - Lukko
Festariranneke lukolla ja omalla painatuksella - helppo pukea ja riisua tarpeen mukaan.
Alk. 0,31 €
ilman alv
Festariranneke - Tyvek
Festariranneke Tyvekistä, loistava yhden päivän tapahtumiin. Ranneketta on vaikea poistaa repimättä sitä rikki.
Alk. 0,06 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, standard
Festariranneke Vinyylistä, loistava useamman päivän tapahtumiin ja tapahtumiin, missä se saattaa kastua.
Alk. 0,20 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli
Festariranneke Vinyylistä, loistava useamman päivän tapahtumiin sekä tapahtumiin, missä on saattaa kastua.
Alk. 0,20 €
ilman alv
Festariranneke - Tyvek + lippu
Festariranneke Tyvek yhdellä irti repäistävällä lipulla. Täydellinen esim. jos juhlissa tarjoillaan yksi ateria tai drinkki.
Alk. 0,08 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, 5 lippua
Festariranneke vinyyli herkullisissa väreissä ja mukana 5 lippua. Liput voidaan jokainen painaa omalla painatuksella, joten niitä voidaan käyttää vaikkapa erilaisina juoma- ja ruokalippuina.
Alk. 0,27 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, 7 lippua
Festariranneke vinyyli herkullisissa väreissä ja mukana 7 lippua. Liput voidaan jokainen painaa omalla painatuksella, joten niitä voidaan käyttää vaikkapa erilaisina juoma- ja ruokalippuina.
Alk. 0,29 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, 10 lippua
Festariranneke vinyyli herkullisissa väreissä ja mukana 10 lippua. Liput voidaan jokainen painaa omalla painatuksella, joten niitä voidaan käyttää vaikkapa erilaisina juoma- ja ruokalippuina.
Alk. 0,31 €
ilman alv
Festariranneke - Tyvek, CMYK
Tyvek festarirannekkeen omilla CMYK väreillä ja enemmän grafiikkaa Tässä mallissa saatte painatuksen koko pinnalle ja useammilla väreillä.
Alk. 0,12 €
ilman alv
Festariranneke - Polyesteri
Festariranneke polysteristä - täydellinen usean päivän tapahtumiin! Nauhat sublimaatiopainetaan teidän toivomusten mukaan.
Alk. 0,31 €
ilman alv
Festariranneke - Kudottu
Kudotuissa festarirannekkeissa voi olla jopa kahdeksan väriä. Täydellinen monipäivisiin tapahtumiin. Usein näitä pidetään kädessä muistona pidempäänkin!
Alk. 0,27 €
ilman alv
Festariranneke - Silikoni
Silikoninen festivaaliranneke, tyylikäs ja yksinkertainen, täydellinen tapahtumiin tai kylkiäisenä omalla brändi tekstillä.
Alk. 0,31 €
ilman alv

Festarirannnekkeiden materiaalit

Paperista tai tyvekistä valmistetut rannekkeet ovat hyvä vaihtoehto yksipäiväisille festareille tai tapahtumille. Ne ovat erittäin kevyitä ja kestäviä, joten niitä on vaikea poistaa ranteesta ehjänä. Kun tapahtuma kestää usemman päivän ovat polyesteri tai silikoni rannekkeet parempi vaihtoehto, koska ne kestävät myös kastumista. Kankaiset festarirannekkeet pysyvät tiukasti ranteen ympärillä eikä niitä voi helposti irrottaa muovi- tai metallilukon vuoksi. Silikoinirannekkeet ovat rannekorumaisia eli ne on helppo pujottaa ja poistaa ranteesta. Sopivat siis ehkä paremmin yhteishengen luomiseksi erilaisissa tapahtumissa. Jos etsitte jotain erikoista löytyy meiltä rannekkeita ledvalolla sekä vinyylirannekkeita irrottevilla esim. drinkkilippu osilla.

Festivaaliranneke asusteena

Festariranneke on pääsylipun lisäksi usealle asuste, eräänlainen koru. Niitä kerätään ranteeseen eri tapahtumista. Sen vuoksi painettu festariranneke on loistava paikka omalle tapahtumamarkkinoinnille. Jos tapahtuma on toistuva, kannattaakin rannekkeen laatuun ja ulkonäköön panostaa.