Festarirannekkeet painatuksella

Festarirannekeet sopivat erinomaisesti lipuiksi erilaisiin tapahtumiin leimojen ja pääsylippujen sijaan. Tutustu täällä laajaan valikoimaamme festarirannekkeita omalla painatuksella ja pyydä tarjous hello@printer.fi

Yksi luova ja kustannustehokas markkinointikeino on käyttää painettuja festivaalirannekkeita mainospaikkana. Näistä rannekkeista on tullut suosittu trendi tapahtuma- ja mainosalalla, ei ainoastaan niiden toimivuuden vuoksi pääsylippuna tai tunnistamismenetelmänä, vaan myös niiden potentiaalin vuoksi markkinointivälineenä.

Painetut festivaalirannekkeet - tehokas tapa mainostaa yritystäsi

Painetut festivaalirannekkeet voidaan suunnitella ja painattaa yrityksesi tarpeiden mukaan, ja ne tarjoavat mahdollisuuden lisätä yrityksesi logon, iskulauseen tai muuta tärkeää tietoa suoraan rannekkeeseen. Näin näiden rannekkeiden käyttäjistä tulee liikkuvia mainospaikkoja yrityksellesi koko tapahtuman ajaksi.

Sisäänpääsyrannekkeet - lippusi menestyksekkääseen näkyvyyteen

Painetuilla rannekkeilla on monia nimiä, kuten rakkaalla lapsellakin. Sitä kutsutaann festariranneeksi, festivaalipassiksi ja sisäänpääsyrannekkeeksi. Sisäänpääsyrannekkeita käytetään usein erityyppisissä tapahtumissa, kuten konferensseissa, musiikkifestivaaleilla tai urheilutapahtumissa, joissa ne toimivat sekä lippuina että tunnistusjärjestelmänä. Rannekkeet ovat kuitenkin muutakin kuin vain lippu; ne voivat olla korvaamaton väline markkinointistrategiassasi, jos päätät painattaa niihin logosi tai mainossloganin.


Sisäänpääsyrannekkeen avulla voit varmistaa turvallisuuden tapahtumissasi ja samalla mainostaa brändiäsi luovalla ja mieleenpainuvalla tavalla. Näistä rannekkeista voi myös tulla pitkäikäisiä matkamuistoja kävijöille, jolloin saat lisää näkyvyyttä myös tapahtuman jälkeen.


Paperirannekkeet - kustannustehokas vaihtoehto

Pienemmällä budjetilla toimiville yrityksille paperirannekkeet ovat erinomainen vaihtoehto perinteisemmille kankaisille festivaali- tai sisäänpääsyrannekkeille. Vaikka ne eivät ehkä ole yhtä kestäviä kuin muut materiaalit, niihin voi kuitenkin painattaa yrityksesi logon tai muita tietoja.

Paperiset sisäänpääsyrannekkeet toimivat myös sekä lippuina että markkinointivälineinä tapahtumissa. Niitä on helppo käyttää ja jakaa, joten ne sopivat erinomaisesti suurille ihmismäärille.

Painetut festarirannekkeet


Valitsitpa sitten painetut festivaalirannekkeet, sisäänpääsyrannekkeen tai jonkin kustannustehokkaista vaihtoehdoistamme, kuten paperirannekkeet, voimme taata tuotteen korkeimman laadun sekä nopean tuotannon ja toimituksen. Pyrimme aina auttamaan asiakkaitamme löytämään parhaan tavan maksimoida näkyvyytensä älykkäiden markkinointiratkaisujen avulla.

Tiedämme, kuinka tärkeää sinulle on, että yrityksesi ja tuotteesi näkyvät oikeassa yhteydessä, ja siksi teemme kanssasi yhteistyötä, jotta voimme luoda optimaalisen suunnittelun painetuille festivaalirannekkeillesi tai -kaulanauhoille. Mitä tahansa tapahtumaa suunnitteletkin, me autamme sinua tekemään siitä menestyksen.


Festarirannekkeet

Tuotteiden lukumäärä: 12

Järjestä:
Festariranneke - Silikoni
Silikoninen festivaaliranneke, tyylikäs ja yksinkertainen, täydellinen tapahtumiin tai kylkiäisenä omalla brändi tekstillä.
Alk. 0,33 €
ilman alv
Festariranneke - Tyvek
Festariranneke Tyvek on loistava yhden päivän tapahtumiin. Ranneketta on vaikea poistaa repimättä sitä rikki. Rannekeesta löytyy useita eri värivaihtoehtoja.
Alk. 0,07 €
ilman alv
Festariranneke - Kudottu
Kudotuissa festarirannekkeissa voi olla jopa kahdeksan väriä. Täydellinen monipäivisiin tapahtumiin. Usein näitä pidetään kädessä muistona pidempäänkin! Valitse joko metallilukko, joka napsahtaa yhteen pihdeillä, tai muovinen lukkorengas. Huomaa, että rannekkeita voi vain kiristää, mutta niitä ei voi löysätä kiristämisen jälkeen.
Alk. 0,29 €
ilman alv
Festariranneke - Lukko
Festariranneke lukolla ja omalla painatuksella - helppo pukea ja riisua tarpeen mukaan.
Alk. 0,33 €
ilman alv
Festariranneke - Tyvek + lippu
Festariranneke Tyvek yhdellä irti repäistävällä lipulla. Täydellinen esim. jos juhlissa tarjoillaan yksi ateria tai drinkki.
Alk. 0,09 €
ilman alv
Festariranneke - Tyvek, CMYK
Tyvek festarirannekke painetaan omilla CMYK väreillä ja siinä on enemmän grafiikkaa. Tässä mallissa saatte painatuksen koko pinnalle useammilla väreillä.
Alk. 0,12 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, standard
Festariranneke vinyylistä, loistava useamman päivän tapahtumiin ja tapahtumiin, missä se saattaa kastua. Rannekkeessa on useita herkullisia värivaihtoehtoja.
Alk. 0,21 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli
Festariranneke Vinyyli on loistava useamman päivän tapahtumiin sekä tapahtumiin, missä se saattaa kastua. Tästä rannekkeesta löytyy useita herkullisia värivaihtoehtoja.
Alk. 0,21 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, 5 lippua
Festariranneke vinyyli herkullisissa väreissä ja mukana 5 lippua. Liput voidaan jokainen painaa omalla painatuksella, joten niitä voidaan käyttää vaikkapa erilaisina juoma- ja ruokalippuina.
Alk. 0,29 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, 7 lippua
Festariranneke vinyyli herkullisissa väreissä ja mukana 7 lippua. Liput voidaan jokainen painaa omalla painatuksella, joten niitä voidaan käyttää vaikkapa erilaisina juoma- ja ruokalippuina.
Alk. 0,30 €
ilman alv
Festariranneke - Vinyyli, 10 lippua
Festariranneke vinyyli löytyy useissa herkullisissa väreissä ja mukana 10 lippua. Liput voidaan jokainen painaa omalla painatuksella, joten niitä voidaan käyttää vaikkapa erilaisina juoma- ja ruokalippuina.
Alk. 0,32 €
ilman alv
Festariranneke - Polyesteri
Festariranneke polyesteristä - täydellinen usean päivän tapahtumiin! Nauhat sublimaatio painetaan teidän oman painomateriaalin mukaan.
Alk. 0,24 €
ilman alv

Festarirannnekkeiden materiaalit

Paperista tai tyvekistä valmistetut rannekkeet ovat hyvä vaihtoehto yksipäiväisille festareille tai tapahtumille. Ne ovat erittäin kevyitä ja kestäviä, joten niitä on vaikea poistaa ranteesta ehjänä.


Kun tapahtuma kestää usemman päivän ovat polyesteri tai silikoni rannekkeet parempi vaihtoehto, koska ne kestävät myös kastumista. Kankaiset festarirannekkeet pysyvät tiukasti ranteen ympärillä eikä niitä voi helposti irrottaa muovi- tai metallilukon vuoksi.


Silikonirannekkeet ovat rannekorumaisia eli ne on helppo pujottaa ja poistaa ranteesta. Sopivat siis ehkä paremmin yhteishengen luomiseksi erilaisissa tapahtumissa.


Jos etsitte jotain erikoista löytyy meiltä rannekkeita ledvalolla sekä vinyylirannekkeita irrotettavilla esim. drinkkilippu osilla.

Festivaaliranneke asusteena

Festariranneke on pääsylipun lisäksi usealle asuste, eräänlainen koru. Niitä kerätään ranteeseen eri tapahtumista. Sen vuoksi painettu festariranneke on loistava paikka omalle tapahtumamarkkinoinnille. Jos tapahtuma on toistuva, kannattaakin rannekkeen laatuun ja ulkonäköön panostaa.