Kaulanauhat painatuksella

Kaulanauhat ovat näkyvä osa tapahtumamarkkinointia. Kaulanauhat ovat klassikkoja messuilla, mutta ne soveltuvat loistavasti avainkorttien, nimikylttien ja avainten kanssa käyttäviksi. Nämä ominisuudet tekevätkin kaulanauhoista yhden suosituimmista tuotteistamme. Ja koska nauhat painetaan aina asiakkaan tilauksesta, niitä voidaan muokata useilla eri tavoilla. Kun rakennetaan yritykselle vahvaa brändiä, usein aliarvioidaan painettujen avain- ja kaulanauhojen merkitystä. Tässä tekstissä tarkastelemme, miten painetut kaulanauhat voivat auttaa lisäämään yrityksesi näkyvyyttä ja vahvistamaan brändiä.

Miksi valita painetut kaulanauhat?

Kaulanauhoja käytetään monissa eri yhteyksissä niin toimistolla, messuilla kuin tapahtumissakin. Räätälöidyn lookin ansiosta niistä tulee enemmän kuin vain käytännöllisiä asusteita - niistä tulee tehokkaita mainosvälineitä. Sijoittamalla logosi tai viestisi kaulanauhaan annat työntekijöillesi, asiakkaillesi tai yhteistyökumppaneillesi mahdollisuuden esitellä yritystäsi kaikkialla. Yleisin tyyli on tehdä painatus koko nauhan alalle, mutta kaulanauhassa voi olla myös logo tai slogan. Nauhan leveyksissä on usein myös valinnanvaraa. Me voimme auttaa teitä valitsemaan tilanteeseen tai tilaisuuteen sopivan nauhan ja painatuksen.

Painetut  kaula- ja avainnauhat logolla tai viestillänne voivat myös vahvistaa tiimisi yhteenkuuluvuuden tunnetta, sillä ne toimivat ryhmään kuulumisen ja yhteisten arvojen symboleina.

Painettujen logonauhojen eri käyttötarkoitukset

Painetuilla nauhoilla on monenlaisia käyttötarkoituksia, mikä tekee niistä todella monikäyttöisiä markkinointimateriaaleina:

1) Työpaikalla: Painetut kaulanauhat työpaikalla ovat loistava tilaisuus esitellä yrityksesi logoa. Työntekijät voivat pitää niitä kaulassaan ja pitää helposti huolta kulkukorteistaan, avaimistaan tai muista tärkeistä tarvikkeistaan.

2) Tapahtumissa: Messut, konferenssit ja muut vastaavat tapahtumat tarjoavat erinomaisen tilaisuuden esitellä brändiäsi painettujen logojen avulla. Osallistujat eivät ainoastaan muista sinua nähdessään nauhan tapahtuman aikana - he myös vievät sen kotiin matkamuistoksi..

3) Mainoslahjoina: Painetut kaulanauhat ovat edullisia, jotta niitä voidaan jakaa suuria määriä. Niitä voidaan jakaa tuotelanseerauksissa, avajaisissa tai osana uusien työntekijöiden tervetuliaispakettia.

Luo ainutlaatuisia kaula- ja avainnauhoja kanssamme

Autamme sinua mielellämme luomaan räätälöityjä, painettuja nauhoja, jotka heijastavat yrityksesi identiteettiä ja visiota. Meillä on laaja kokemus alalta ja tiedämme, mikä toimii parhaiten muotoilun ja materiaalien suhteen. Halusitpa sitten klassiset nailonnauhat tai eksklusiivisemmat nahkaiset meillä on ratkaisu sinulle.  

Painetut kaula- ja avainnauhat ovat kustannustehokas tapa lisätä yrityksesi näkyvyyttä. Ne voivat olla kooltaan pieniä, mutta niiden vaikutus brändäykseen ja markkinointiin voi olla valtava. Jos et siis ole vielä miettinyt niitä osana markkinointistrategiaasi, ehkä nyt on aika harkita sitä.

Kaulanauhat painatuksella

Tuotteiden lukumäärä: 28

Järjestä:
Kaulanauha - Kudottu - Pikalukko
Kudotut kaulanauhat, joissa on kätevät pikakiinnikkeet ja turvakiinnike minimoimassa kuristumisriskiä.
Alk. 0,89 €
ilman alv
Kaulanauha - Silikoni
Jos tahdot erottua massasta, valitse silikoninen kaulanauha. Täydellinen niille, jotka etsivät muista poikkeavaa kaulanauhaa. Kaulanauhasta löytyy kaksi eri leveyttä, 10 mm ja 12 mm.
Alk. 0,56 €
ilman alv
Ekologinen
Kaulanauha - Eko turvalukolla
Kierrätysmateriaalista valmistettu turvakiinnityksellä varustettu kaulanauha avaimille tai kulkuluvalle. Nauha painetaan täysin suunnitelmanne mukaan, valitsemassasi värissä. Ilmoita PMS värit tilauksen yhteydessä. Valitse lukko luettelosta, katso vaihtoehdot kuvasta 2.
Alk. 0,72 €
ilman alv
Muovitasku
Kovasta PVC muovista valmistettu muovitasku kortteja ja henkilöllisyystodistuksia varten.
Alk. 0,27 €
ilman alv
Henkilökortti - kartonki
Nimikortti kartongista omalla painatuksella. Kortin ripustusreikä on 6 mm leveä ja se on 5 mm yläreunasta.
Alk. 0,29 €
ilman alv
Henkilökortti - muovi
Henkilökortti omalla painatuksella muosita. Voit valita, haluatko saman painatuksen kaikkiin vai haluatko osallistujien nimet jokaiseen henkilökorttiin. Jos tahdotte nimet kortteihin, me tarvitse,,e Excel-tiedoston, jossa nimet ovat. Kortissa on 6 mm leveä riekä, 5 mm yläreunasta. Henkilökortin koko on 60 x 100 mm. Jos haluat suuremman tai pienemmän koon, ota yhteyttä asiakaspalveluumme hello@printer.fi
Alk. 0,34 €
ilman alv
Edullinen
Printerin vinkit
Kaulanauha - Täysvärinen - Standard
Edullinen polyesteri kaulanauha, painettu täysvärisenä.
Alk. 0,51 €
ilman alv
Ekologinen
Kaulanauha - Eko
Kaulanauha, joka painetaan täysin toiveidenne mukaan. Koko kaulanauha voidaan painaa teidän valitsemalla väreillä. Valitse koukku luettelosta, katso vaihtoehdot kuvasta 2.
Alk. 0,54 €
ilman alv
Ekologinen
Kaulanauha - Eko pikalukolla
Kierrätysmateriaalista valmistettu pikalukituksella ja turvakiinnityksellä varustettu kaulanauha. Nauha painetaan täysin toiveidesi mukaan, painamme koko hihnan valitsemallasi värillä. Valitse lukko luettelosta, katso vaihtoehdot kuvasta 2.
Alk. 0,88 €
ilman alv
Kaulanauha irrotettavalla soljella  Bullet
Kätevä polyesteri kaulanauha nimilappua, henkilökorttia tai avaimia varten. Saatavana useissa eri väreissä, valitse nauhan väri teidän painatukseen sopivaksi.
Alk. 1,35 €
ilman alv
Kaulanauha - Pyöreä - Standard
Pyöreä kudottu kaulanauha ilman valinnaisia turva- ja pikakiinnikkeitä.
Alk. 0,61 €
ilman alv
Kaulanauha - Pyöreä - Säädettävä
Pyöreä kudottu kaulanauha, jossa on mahdollisuus säätää nauhan pituutta.
Alk. 0,70 €
ilman alv
Kaulanauha - Kaksinkertainen - Standard
Kaksinkertainen kaulanauha ilman lisävarusteita, kuten turva- ja pikalukitusta. Alempi nauha on saatavana tietyissä väreissä, kun taas ylempi nauha värjätään haluamasi mallin mukaan.
Alk. 0,66 €
ilman alv
Kaulanauha - Putkikudottu - Turvalukko
Putkimainen kudottu kaulanauha avaimenperä, jossa on älykäs turvakiinnitys, joka minimoi kuristumisriskin. Tilaa yrityslahjaksi omalla painatuksella.
Alk. 0,66 €
ilman alv
Kaulanauha - Putkikudottu - Pikalukko
Putkimainen kudottu kaulanauha, jossa on kätevä pikalukitus ja älykäs turvakiinnike, joka minimoi kuristumisriskin. Loistava yrityslahja omalla painatuksella.
Alk. 0,80 €
ilman alv
Printerin vinkit
Kaulanauha - Täysvärinen - Turvalukko
Edullinen polyesteri kaulanauha turvakiinnityksellä, painettu täysvärillä.
Alk. 0,68 €
ilman alv
Kaulanauha - Täysvärinen - Kaksoiskoukku
Edullinen polyesteri kaulanauha, jossa on kaksinkertaiset koukut ja se on painettu täysvärillä.
Alk. 0,72 €
ilman alv
Kaulanauha - Kudottu - Standard
Kudotut kaulanauhat ilman lisävarusteita, kuten turva- ja pikakiinnikkeitä.
Alk. 0,66 €
ilman alv
Kaulanauha - Kudottu - Turvalukko
Kudotut kaulanauhat, joissa on älykäs turvakiinnitys minimoimaan kuristumisriskin.
Alk. 0,75 €
ilman alv
Kaulanauha - Pyöreä - Turvalukko
Pyöreä kudottu kaulanauha, jossa on turvakiinnitys, joka minimoi kuristumisvaaran.
Alk. 0,85 €
ilman alv
Kaulanauha - Heijastin - Standard
Heijastava kaulanauha, jossa ei ole valinnaisia lisävarusteita, kuten turva- ja pikakiinnikkeitä.
Alk. 1,12 €
ilman alv
Kaulanauha - Heijastin - Turvalukko
Heijastava kaulanauha, jossa on turvakiinnitys, joka minimoi kuristumisvaaran.
Alk. 1,28 €
ilman alv
Kaulanauha - Heijastin - Pikalukko
Kaulanauha, jossa on mukana heijastin, kätevä pikalukitus ja älykäs turvakiinnitys, joka minimoi kuristumisvaaran.
Alk. 1,45 €
ilman alv
Kaulanauha - Kaksinkertainen - Turvalukko
Kaksinkertainen kaulanauha, jossa on turvalukko, joka minimoi kuristumisriskin. Alempi hihna on saatavana tietyissä väreissä, kun taas ylempi hihna värjätään haluamasi mallin mukaan. Tilaa omalla painatuksella liikelahjaksi.
Alk. 0,80 €
ilman alv

Kaulanauha omalla logopainatuksella

Kaulanauha valikoimista löytyy suuri määrä erilaisia logonauhoja ja avaimenperiä. Valikoimaa on yksinkertaisesta nauhasta kaksoislogonauhoihin turvakiinnikkeellä ja heijastimella. Nauhoja löytyy useissa eri väreillä sekä leveyksissä.


Nauhoihin voidaan painaa logo, teksti tai kuvio koko matkalle tai vain osaan nauhasta. Yksinkertaisimmat nauhat ovat polyesteriä, laadukkaammat taas puolestaan kudottuja ja pikakiinnikkeellä viimeisteltyjä. Neuvomme mielellämme mikä nauhoista olisi se sopivin teidän käyttötarkoitukseen.

Kaulanauhojen monet ominaisuudet

Kaksoislogonauhassa on turvalukitus, joka vähentää kuristumisriskiä. Kaksoisnauhaan voitte valita ylemmen nauhan värin ja mallin. Pikakiinnitys puolestaan helpottaa nauhan käyttöä, koska sen avulla on helppo kiinnittää ja irrottaa avaimet sekä kulkukortti ilman, että nauha täytyisi pujottaa pään yli.


Jos taas nauhaan on valittu mobiilijohto, käyttäjä voi helposti kiinnittää siihen matkapuhelimen tai USB-tikkunsa. Pyöreät nauhamallit on taas kudottu asiakkaan omien toiveiden mukaan ja ne ovat loistava valinta silloin, kun kaulanauhan toivotaan olevan hiukan huomaamattomampi. Niiden pituutta voidaan myös säädellä helposti. Jos etsit jotain erikoisempaa, valikoimissamme on myös silikonisia avaimenperiä, joihin voidaan painaa neliväripainatus.

Suunnittele oma kaulanauhasi

Meille tärkeää on tuotteiden korkea laatu sekä hyvä asiakaspalvelu. Jos kaipaat neuvoja oman kaulanauhan suunnitteluun tai muihin logotuotteisiin, ota yhteyttä asiakaspalveluummme. Me autamme mielellämme teitä valitsemaan juuri teidän käyttötarkoitukseen soveltuvan mallin tai designin. Oikeanlainen kaulanauha omalla painatuksella on loistava mainosspaikka joko päivittäisessä käytössä tai esim. festariasusteena - joku käyttää nauhaa joka päivä töissä, toinen festaripassin nauhana, joka jatkaa elämäänsä kotona varastonavaimen kanssa.


Kaulanauhat omalla logopainatuksella ovat loistavia yritystilauksissa ja messuilla. Logollinen kaulanauha osuvalla tekstillä on tuote, joka jatkaa elämäänsä tapahtuman jälkeen ja joka saattaa saada ilmaista somenäkyvyyttä. Kaulanauha logolla on kustannustehokas promotuote, jolla on monenlaista jälkikäyttöä.


Ota yhteyttä, niin autamme teitä suunnittelemaan teille oman logonauhan juuri teille sopivilla lisäominaisuuksilla. Olipa teillä ajatuksissa avaimenperä tai kaulanauha, laajasta valikoimastamme taatusti löydämme teille sopivan vaihtoehdon!

Lisätarvikkeet kaulanauhaan

Turvalukko
Turvalukko sopii useimpiin kaulanauhoihimme. Turvalukko niskassa estää vaaratilanteet esim. kuristumisen, jos nauha jää jumiin tai sitä vedetään lujasti.
Pikalukko
Pikalukon avulla saa nopeasti irroitettua kulkukortin tai avaimet, ilman että nauha pujotetaan kaulan yli.
Matkapuhelinjohto
Kännykän johto lisävarusteella saa USB-muistitikun tai matkapuhelimen ripustettua kaulanauhaan.