Messuseinät painatuksella

Valmiiksi painetulla messuseinällä on helppo luoda näyttävä, persoonallinen ja tyylikäs vaikutelma. Luo kutsuva messuosasto hyvin suunnitellulla ja laadukkaasti painettuilla messuseinillä ja erotu eduksesi kilpailijoista.
Messuseinät

Tuotteiden lukumäärä: 8

Järjestä:
Softwall Light - Kaareva
Kaareva softwall messuseinä on helppo koota ja kuljettaa rullapussissa, joka tulee seinän mukana. Messuseinästä löytyy 5 eri kokoa, joiden mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 652,04 €
ilman alv
Softwall Light - Suora
Tyylikäs, suora sofwall messuseinä on loistava pohja teidän painatukselle, jolla luodaan toivottu ilme messuosastolle. Messuseinästä löytyy 5 eri kokoa, joiden mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 639,90 €
ilman alv
Softwall - S-muotoinen
Tyylikäs sofwall S-muotoisena on helppo asentaa - lopputulos on tyylikäs ja ammattimainen. Tästä messuseinästä on saatavilla 3 eri kokoa, joiden mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 883,17 €
ilman alv
Softwall - U-muotoinen
Tyylikäs sofwall U-muotoisena on helppo asentaa - lopputulos on tyylikäs ja ammattimainen. Tästä messuseinästä on saatavilla 3 eri kokoa, joiden mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 323,55 €
ilman alv
Softwall - O-muotoinen
Tyylikäs sofwall O-muotoisena on helppo asentaa - lopputulos on tyylikäs ja ammattimainen. O-muotoinen seinä on täydellinen erillisen tilan luomiseen tapahtumaanne tai messuosastolle.
Alk. 1 304,55 €
ilman alv
Pop Up seinä - Kaareva
Kaareva Pop Up -seinä on helppo koota ja luoda nopeasti tyylikäs esittelytila. Tästä Pop Up seinästä saatavilla olevat mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 584,54 €
ilman alv
Pop Up seinä - Suora
Suora Pop Up -seinä on helppo koota ja luoda nopeasti tyylikäs esittelytila. Tästä Pop Up seinästä saatavilla olevat mitat löydätte alempaa "Kuvaus" kohdasta.
Alk. 539,54 €
ilman alv
Teleskooppiseinä - Flex
Helposti koottava ja purettava seinä messuille ja konferensseihin. Seinän kokoa voi muutella tarpeen mukaan.
Alk. 314,55 €
ilman alv

Näyttävät messuseinät valmiilla printillä

Messuosastoa suunnittelessa on hyvä lähteä liikkeelle tavoitteista ja siitä mitä osaston tulisi viestiä. Valmiiksi painetuilla messuseinillä on helppo kertoa esim. uudesta tuotteesta tai lanseerattavasta palvelusta. Selkeät ja tyylikkäät seinät antavat ammattimaisen vaikutelman ja houkuttelevat asiakkaita osastolle. Valmiiksi painetuissa seinissä voi olla logo, yhteystiedot, uusi tuote tai mitä nyt tahdottekaan korostaa.

Helposti koottavat messuseinät

Osaston rakentamisen tulisi olla helppoa, samoin purkamisen. Valmiiksi painetut seinät, jotka on nopea koota ja purkaa, säästävät aikaa ja niillä saadaan helposti rakennettua tyylikäs, harkittu lopputulos. Koska seinien rakenteet ovat kevyitä, on ne helppo koota ja pakata. Ja mikä parasta, seiniä on helppo käyttää uudelleen ja näin säästää messukuluissa.

Persoonalliset muodot messuseinissä

Printeriltä teillä on mahdollisuus myös valita erilaisia muotoja messuseiniin. Tämä on hyvä keino erottua muista näytteilleasettajista ja saaada osastolle wow-kerrointa. Kaarevilla seinillä saadaan messuosastoon pehmeyttä ja voidaan rajata tilaa pehmeämmin. O-muotoinen seinä puolestaan antaa luovan ja jännittävän vaikutelman. Osaston ilmeeseen voi siis paljon vaikuttaa värien, painatuksen ja seinän muodon avulla. Mikä onkaan se viesti ja fiilis, jonka tahdotte välittää - keinoja sen viestin esille tuomiseen löytyy kyllä meiltä. Valitsettepa minkä tahansa muodon seiniin, varmistamme että tulos on täydellinen. Ettekö löytäneet valmiista malleistamme sopivaa muotoa tai kokoa? Älä epäröi laittaa viestiä asiakaspalveluumme - selvitetään miten onnistuisi tehdä teidän toiveidenne messuseinä.